25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Spregovorite njen seks jezik

Spregovorite njen seks jezik (foto: Mark Andrew) Mark Andrew
15. 2. 2009

6 preprostih izjav, s katerimi jo boste prepričali, da ste pravi zanjo.

“Zajebal sem in rad bi slišal tvoje mnenje o zadevi. ”

Priznajte, če ste izble­­­­be­­­­­­­tali prijateljevo skrivnost ali če ste z avtom zapeljali čez novo kolo sosedovega mulca,

nato pa zbežali. Kadar boste izpostavili svoje napake, si bodo ženske prav zaželele, da se stisnete v njihov objem in jim potarnate. Če jim boste dali vedeti, da spoštujete njihovo mnenje, jih boste pri­­dobili na svojo stran. Naslednje trenutke bodo z veseljem posvetile temu, da bi vas z vsem sočutjem odvrnile od žalostnih misli.

“Si vedela, da imaš na stegnu nad kolenom znamenje v obliki srčka? ”

Po prvih nekaj mesecih, ko boste z novo partnerico le seksali, bo nemara prišel čas, ko si boste zaželeli natančno raziskati njeno telo. Kar je dobro, saj ženske ljubijo moške, ki poznajo lokacije vseh izboklinic in vdolbinic na njihovem telesu in jih vedno znova navdušeno ljubkujejo. V nedeljo zjutraj potegnite z nje rjuho in jo prečekirajte od ušes do prstov na nogah, med ljubkovanjem pa seveda ne pozabite trositi komplimentov.

“Začel bom delati v dobrodelnem društvu. Rad bi pomagal. ”

Najsi gre za plezanje po lokalnih vrhovih z mladino, za kurjenje taborniškega ognja ali za pomoč starim ženičkam pri prečkanju ceste – zaradi vaše dobrodelnosti bo postala precej pohot­na. Iz dveh razlogov. Prvič, altruizem ji bo pokazal, da ste se pripravljeni odpovedati svojim potrebam in pomagati drugim, zato se bo posvetila vam. In drugič, zaradi vaših dob­­­­rih del bo mislila, da ste boljši človek in želela si bo biti vaša živ­­­ljenjska sopotnica.

“Videti si izčrpana. Privoš­čiva si vročo prho, potem pa te bom dob­­­­ro zmasiral. ”

Stres je ubijalec seksa in prvi razlog, zakaj ji ni do njega. In čeprav ve, da ni boljšega zdravila za sproščanje, kot je dobe­r in dolg orgaze­m, se bo le s težavo otres­la misli, ki jo tarejo. V tuš kabini odprite vodo in prižgite nekaj dišečih sveč ter ji tako pripravite mešanico sprostitve in užitka, ob kateri bo pozabila na težave v službi. Ko bodo vroča voda, nežno milo in vaše roke na njenem hrbtu, ramenih in vratu opravile svoje, se bo spet počutila seksi.

“V naslednjih petih letih bi rad dosegel kar nekaj ciljev. ”

Kadar ženska sliši moš­­­­­­­­­kega govoriti o prihodnosti kot o stvari, ki se bo pripetila brez njegovega načrtovanja oziroma vložka truda ali z njim, jo preprosto mine. V pretekosti jo je verjetno obkrožalo že na desetine tipov brez vsakršnih ciljev v živ­­ljen­­­ju in ugotovila je, da so moški, ki imajo po­­­­stav­­­­ljene jasne, realne cilje, nič drugega kot ze­­­lo redki. Ker ste vi med njimi, bo padla na vaše zrenje v prihod­nost in vas pri vaših naporih vedno podpirala.

“Oprosti, a jutri se ne morem videti s tabo. Nečakinjo pel­jem na izlet in v kino. ”

Čeprav so ženske povsem impresionirane nad tipi, ki si v življenju želijo uspeti, jih bodo na kolena spravili tudi takšni, ki so pripravljeni na prvo mesto postaviti družinske člane. Do­­dat­­­­­ne točke si boste prislužili, če so ti družinski člani mlajši od 12 let. Takoj se bodo zazrle v prihodnost in si v živo predstavljale vas kot očeta njihovih otrok, ki se z vsem srcem predaja družini. Z izleta ji privlecite kakšno plišasto žival in zvlekla vas bo v posteljo.

Nicole Beland

foto: Mark Andrew

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri