Kako jo obdariti?

Kako jo obdariti?  (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
12. 12. 2010

Če ženska reče, da ji letos ni treba nič kupiti, seveda veste, da v resnici misli: Samo poskusi se prikazati brez darila, pa boš na hladnem ves mesec.

Jasno, že zdavnaj ne verjame več v Božička in Dedka Mraza, a to še ne pomeni, da ne bi njune vloge prevzeli vi. In jo ‘posadili’ v naročje.

Darilo številka 1: Seksi spodnje perilo in samostoječe mrežaste nogavice

Ja, tisto ‘navadno’ običajno kupujejo mame, zato se le odpravite v trgovino s spodnjim perilom in izberite nekaj, kar bo vzburilo domišljijo tako vam kot njej. Le ne pretiravajte s kakšnim kosom iz erotičnih trgovin z raznovrstnimi odprtinami in nastavki, če je doslej še niste videli v vlogi pohotne domine. Tveganje je preveliko. Kar pa se tiče nogavic, ji zašepetajte na uho, da bi jo želeli čim prej videti v njih.

Darilo številka 2: Šal iz kašmirja

Mehek, puhast, prikupen, očarljiv. Le barve ne zgrešite, zato pokukajte v njeno omaro in preverite, kakšne barve plaščev in jop ima. Poleg tega ne pozabite reči: Ljubica, tako mehak je kot tvoja nežna koža.

Darilo številka 3: Praznovanje novega leta v eni izmed evropskih prestolnic

Zveni klišejsko, a ni tako slaba ideja. Le odločiti se morata, ali bosta odpotovala z agencijo (avtobusi, gneča, neznanci – kar lahko sicer privede do novih poznanstev) ali v lastni režiji. Rezervirati bi morala že zdavnaj, a kakšen prostor se bo že še našel. Praz­­novanja na prostem, ognjemeti, žur do poznih jutranjih ur. Naslednji dan pa si le vzemita čas in si mesto (Pariz, Budimpešta, Praga, London . . ) tudi oglejta.

Darilo številka 4: Romantičen konec tedna v gorskem letovišču

Verjamemo, da si med prazniki želita nekaj časa samo zase, brez družine, mulcev in tečnih znancev. Zato pobrskajte po spletu ali pa se odpravite v potovalno agencijo in se pozanimajte o romantičnih vikend paketih za dve osebi. Tako bosta lahko nekje na ‘samem’ nekaj dni tičala pod debelo snež­­­no oddejo v majhni čumnati in se grela s svojimi telesi.

foto: Shutterstock