Sta si usojena? To so znaki, ki kažejo, da sta ustvarjena drug za drugega

Sta si usojena? To so znaki, ki kažejo, da sta ustvarjena drug za drugega (foto: profimedia) profimedia
18. 5. 2019

Se prepoznate v katerem od teh znakov?

Da je vajinemu razmerju namenjena lepa prihodnost, kažejo tudi nekatera dejanja in občutki. Koliko stvari lahko obkljukate?

Čas s partnerjem je neprecenljiv, ko sta narazen, pa ste prav tako dobro

Vaša samozavest se okrepi, kadar čas preživljate s partnerjem, saj vam nikdar ne pozabi povedati, kako čudoviti ste. Osredotoči se na to, kar mu govorite, četudi je okrog vaju množica ljudi. Daje vam občutek, da ste pomembni in da vaše mnenje šteje. Težko poveste, kako natanko vam nameni pozornost (včasih so to majhne stvari), vendar vedno veste, da ste zaželjeni.

Prav tako se počutite vredu, ko sta s partnerjem narazen. Še vedno se znate zabavati, krepite odnose z družino in prijatelji, saj se zavedate, kako pomembni so. Počutite se odlično, ker veste, da življenje lahko teče tudi, ko je partner odsoten.

Zlahka se pogovarjata o velikih težavah

Vajina zveza je precej trdna, če se lahko odkrito in brez težav pogovarjata o vajinih strahovih in o velikih odločitvah, ki vplivajo na skupno prihodnost. Brez skrbi lahko na primer poveste, da še niste prepričani o otrocih, ali da se ne strinjate s tem, kje bi živela. Prav tako sprejmete partnerjeve pomisleke in skupaj razdelata vsako potencialno težavo. Partner je tisti, ki mu lahko zaupate čisto vse.

V življenju vaju vodijo enake vrednote

Natanko vesta, kaj postavljata na prvo mesto in od tega ne odstopata. O najdragocenejših vrednotah se ne pogajata in se vama tudi ni treba - ker so enake ali zelo podobne.

Oba imata podobno razmišljanje o pomembnih stvareh kot je zakon, družina, kraj bivanja, služba … Zato vajino razmerje teče tako gladko. Uspešno sprejemata velike odločitve in sanjarita o prihodnosti. Če bi morala vsak na svoj list papirja zapisati, kje se vidita čez 10 let, bi si zapisa bila zelo podobna. Na skupnih vrednotah je osnovana celotna zveza.

Prepirata se, a vse razeršita

Seveda tudi pri vama včasih pride do nesporazuma, to ni nič nenavadnega. Vendar se tudi med kreganjem spoštujeta in prisluhneta mnenju drug drugega. Ne bojita se priznati napake ali prevzeti krivde, kadar je na vajini strani. Trudita se iskati rešitev, zato sporov ne poglabljata še bolj. Prav tako jih ne odlagata na “potem” in s tem preprečita, da bi se nakopičili in resno škodovali vajini zvezi.

Težave rešujeta zelo uspešno, in če bosta tako nadaljevala, bosta kos vsem oviram, ki se znajdejo na vajini poti.

Počutite se ljubljeno in cenjeno

V resnem razmerju si partnerja ne le povesta, koliko si pomenita, ampak si to tudi pokažeta. Nedvomno lahko rečete, da vas ima partner rad, saj lahko skoraj za vsak dan naštejete kaj lepega, kar je storil za vas. Naj bodo malenkosti ali velika dejanja, čisto vse šteje. Tu zares velja, da dejanja štejejo več kot besede.

Povsem normalno pa je tudi, da ste včasih v dvomih ali imate slab dan in si želite nekaj časa preživeti stran od partnerja. Nenazadnje ste samo človek.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri