TA astrološka znamenja partnerju najpogosteje zlomijo srce

TA astrološka znamenja partnerju najpogosteje zlomijo srce (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2021

Noben razhod ni najlepši, a nekateri so še posebno boleči. Preverite, katera so tista znamenja, ki pri razhodu najpogosteje zlomijo srce partnerju.

Ribi

Gre za izjemno čustveno znamenje - ribe so odlični partnerji, kadar so zaljubljeni. So izjemno pozorni, nežni in prijazni. A enkrat, ko jih navdušenje mine, pokažejo svojo drugo plat. So maščevalni, hkrati pa radi vzbujajo občutek krivde in igrajo žrtev. Ne samo, da bodo človeka prizadeli - hkrati mu bodo dali občutek, da je za vse kriv on.

Dvojčka

V razmerju z dvojčkom nikoli zares ne moremo vedeti, kje smo. Čeprav so komunikativni in očarljivi, so njihovi odnosi velikokrat težavni. Dvojčki pogosto spreminjajo razpoloženje in podobno je tudi v zvezi; en dan so najbolj zaljubljeni na svetu, takoj naslednji pa bodo partnerja povsem ignorirali. Zveza je ponavadi izjemno razburkana, negotova in se pogosto izjemno slabo konča.

Vodnar

Vodnarji obožujejo svobodo, druženje in pozornost. Prav nič nenavadnega ni, če vodnar flirta z drugimi kar pred partnerjem. Pogosto delujejo odsotno in hladno, njihov razhod pa lahko izgleda tako, da se nekega dne preprosto nehajo javljati na klice.

 

Strelec

Še eno izjemno svobodno znamenje. Strelci ne marajo omejevanja, zato je zveza lahko za njih precej naporna. Radi se družijo in obožujejo pozornost - še posebej, ko jo prejmejo od oseb nasprotnega spola. Pri sprejemanju odločitev redko upoštevajo partnerja in se prilagajajo, pogosto pa jim primanjkuje tudi empatije. Tudi pri razhodu zato niso uvidevni, temveč direktni in ostri, zaradi česar pogosto zlomijo partnerjevo srce.