TA nebesna znamenja najpogosteje varajo!

TA nebesna znamenja najpogosteje varajo! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2021

Varanje je v odnosih še vedno zelo pogosto. Do tega največkrat pride zaradi osebnih težav ter težav v odnosu. So pa nekatera znamenja že sama po sebi bolj nagnjena k varanju, kakor druga!

Vodnar

Vodnar sicer najbrž ne bo fizično varal, so pa pri njemu pogosta dopisovanja. Predvsem rad ohranja stike z bivšimi partnerji. Sploh, če kak večer popije preveč alkohola, ni prav nič nenavadnega, če si takrat dopisuje z bivšimi.

Strelec

Strelec je znamenje, ki potrebuje ogromno pozornosti. Zaradi tega pozornost iščejo tudi pri osebah nasprotnega spola. Pri njih je pogosto flirtanje, ki pa se lahko hitro sprevrže v kaj več. Prav tako strelec obožuje svobodo in zato težko prenese, če ga kdo omejuje. Če mu ne pustite dovolj svobode, mu bo skok čez plot še toliko bolj privlačen in mikaven.

Dvojčka

Dvojčki so izjemno družabni in radovedni. Radi so v družbi in z veseljem spoznavajo nove ljudi. So zabavni in s svojim smislom za humor lahko marsikoga tudi očarajo. Se pa to znamenje hitro naveliča rutine in dolgočasja. Če je zveza preveč enolična, se zna zgoditi, da si jo bo dvojček popestril s tretjo osebo.

Ribi

Morda je malo presenetljivo, a ravno ribe najpogosteje varajo. Gre za eno najbolj čustvenih znamenj. Ne samo, da vsako stvar zelo globoko čutijo, skladno s svojimi čustvi tudi reagirajo. Če to znamenje razjezite ali prizadanete, se zna zgoditi, da bodo tolažbo iskali pri komu drugemu.