TAKO boste osvojili srce alfa ženske!

TAKO boste osvojili srce alfa ženske! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2022

Alfa ženska je močna, neustrašna in samozavestna. Preverite, kako jo osvojiti.

Bodite odločni

Ne glede na to, ali se odločata, kaj bosta jedla ali kateri film bosta gledala, pomembno je, da ste odločni. Alfa ženska ne mara moškega, ki ne ve, kaj si želi, zato je pomembno, da ji date jasno vedeti, da temu ni tako.

Bodite kreativni

Alfa ženska je radovedna in ima rada nenavadne stvari. Pomembno je, da ste pri dvorjenju kreativni in se ne poslužujete običajnih tehnik. Pozabite na običajne zmenke, peljite jo na nepozabno pustolovščino, ki je ne bo nikoli pozabila.

Bodite iskreni

Ne glede na to, o čem razmišljate, je pomembno, da ste iskreni in jasni. Alfa ženska ne mara igric in bo hitro začutila, kdaj niste iskreni ter bo zaradi tega izgubila zanimanje.

Imejte visoke ambicije

Alfa ženska ima jasne cilje in vizijo. Obožuje izzive in tudi od partnerja pričakuje, da se bo soočil s preprekami življenja. Ob sebi potrebuje moškega, ki bo prav tako imel ambicije in si bo želel rasti.

Požrite svoj ponos

Če po prepiru ugotovite, da ste se motili, to priznajte. Ko ima ženska prav, ji to povejte. Alfa ženska bo cenila vašo iskrenost in zrelost.

Naučite jo nečesa novega

Kot že omenjeno, je alfa ženska zelo radovedna. Z veseljem se uči novih stvari, zato jo boste osrečili s tem, ko jo boste česa naučili. Predstavite ji kakšno dejavnost, ki je še ne pozna ali pa si oglejta dokumentarec na temo, o kateri ona ne ve veliko.

Pomembno je, da ste iskreni in da svoji alfa ženski jasno pokažete, da jo spoštujete in cenite.