TAKO se obnaša MOŠKI, ki vas ne ljubi več

TAKO se obnaša MOŠKI, ki vas ne ljubi več (foto: Shutterstock) Shutterstock
17. 1. 2023

Moški veljajo za precej preprosta bitja. Precej preprosto navadno delujejo tudi v odnosih.

Če vas moški ljubi, vam bo to tudi pokazal. Prav tako, če se je do vas ohladil. 

Kateri so znaki, da vas moški ne ljubi več?

Niste prioriteta

Za vas je vaš partner prioriteta, toda vi zanj niste. Tudi, če se trudite, načrtujete skupno druženje in ga celo prosite, da preživi več časa z vami, tega ne naredi, ker ves svoj čas namenja svojim hobijem, delu, prijateljem in podobno. Za vas si ne vzame časa. Toda ne zato, kar ga nima, temveč, ker ima druge prioritete.  

Ne želi govoriti o vajini skupni prihodnosti

Se partner počuti neprijetno, ko želite razpravljati o vajini skupni prihodnosti? Ali se temi poskuša izogniti ali jo preusmeriti? Se večino časa počutite, da nimate niti mesta v njegovem življenju? Če je temu tako, temu najverjetneje botruje razlog, da svojega življenja ne želi deliti z vami.  

V odnosu ni spoštovanja

V zvezi kjer ni ljubezni z obeh dveh strani, tudi ni spoštovanja. Če partner ne spoštuje vas in vašega mnenja, je to eden od znakov, da vas ne ljubi. Prav tako navadno tudi ne ceni vašega prispevka v odnosu in ste lahko zanj tudi povsem samoumevni.

Vi dajete iniciativo

Se vam zdi, da v zadnjem času vedno vi prvi pošljete sporočilo ali ga pokličete, medtem, ko se on sploh ne spomni? Prav tako morate počakati, da pridete na vrsto, ker je preveč zaposlen z drugimi ljudmi in obveznostmi, kar tudi ni znak ljubeče naklonjenosti.

Izogibanje komunikaciji

Eden bolj očitnih znakov, da vas partner ne ljubi je tudi ta, da se večji del izogiba komunikaciji. Morda ste začeli opažati, da partner ni pripravljen na komunikacijo ali pa se zgolj pretvarja, da vas posluša, poleg tega pa ga načeloma niti ne zanima kaj se z vami dogaja in kako se počutite.

Ljubeče se obnaša zgolj takrat, ko ve da bo nekaj dobil

Eden od najbolj bolečih pokazateljev, da vas ne ljubi več je tudi ta, da se partner ljubeče obnaša zgolj takrat, ko nekaj potrebuje. Naj bo to seks, denar, pozornost ali kaj drugega, svojo naklonjenost pokaže le ko nekaj želi od vas. Ko to dobi, postane nedostopen in hladen. 

Pozablja na posebne datume in priložnosti

V kakšni zvezi je normalno, da se ne praznuje posebnih datumov in priložnosti, toda če v vaši temu prej ni bilo tako in se partner kar naenkrat ne spomni več pomembnih datumov, je to znak, da mu to ni več pomembno. Ne glede na to, kako zaposleni ste, lahko najdete načine, kako se spomniti pomembnih dogodkov ali datumov.  

Zdi se, da mu je dolgčas, ko je z vami

Ko ste zaljubljeni, komaj čakate, da preživite čas s svojim partnerjem. Toda, če je partner oddaljen, razdražen in celo zdolgočasen, ko sta skupaj ter raje več časa preživi na telefonu kot pa z vami, je to še eno bolečih spoznanj, ki so pokazatelj, da pravzaprav ne želi več biti z vami.