TAKO ugotovite, če vam oseba LAŽE! (glede na njeno nebesno znamenje)

TAKO ugotovite, če vam oseba LAŽE! (glede na njeno nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2022

Preverite, kako vsako nebesno znamenje ujeti na laži!

Oven

Ovni veljajo za precej iskrene, zato je laganje pri njih zelo redko. Če se zlažejo, bodo ob tem živčni; opazili boste, da se temi želijo najraje izogniti. Če jim postavite podvprašanja, bodo postali še bolj živčni in vas morda celo obtožili, da jim ne verjamete. Ker so slabi lažnivci pa obstaja verjetnost tudi, da se bodo celo zarekli in izdali sami.
Že sodelujete v nagradnem pohodniškem izzivu? >

Bik

Ljudje, rojeni v znamenju bika, imajo radi, da gredo stvari po njihovo. Če to pomeni, da morajo za to povedati malo, neškodljivo laž, bodo to brez slabe vesti storili. Vseeno pa so pri laganju zelo površni in zna se zgoditi, da bodo med napletanjem laži izpustili veliko podatkov. Bodite pozorni na detajle zgodbe, ki vam jo pripovedujejo.

Dvojčka

Dvojčki so nagajivi in obožujejo pozornost ljudi. Imajo bujno domišljijo, zato si čisto naravno lahko izmislijo stvari. Svojim zgodbam verjamejo celo sami, zato so še toliko bolj prepričljivi. Dvojčka težko dobite na laži, vseeno pa imajo eno šibko točko; pogosto pretiravajo. Zna se zgoditi, da bodo napletli neverjetno zgodbo, ali pa bodo vsakič, ko zgodbo ponovijo, dodali nove, zabavne/osupljive detajle.

Rak

Zvest in skrben rak bo navadno lagal zato, da bi vas zaščitil; ne glede na to, ali je to pred nekom drugim ali pred vašimi lastnimi občutki. Med napletanjem laži bo torej pozorno opazoval vaša čustva in reakcije. Če nad lažjo ne boste navdušeni ali vas bo celo prizadela, se bo trudil dalje, dokler ne bo imel občutka, da vas je pomiril.

Lev

Tako kot dvojčki, so tudi levi radi v centru pozornosti. Slovijo po pretiranih zgodbah, ki jih napletejo zato, da vzbudijo pozornost. Ko lev laže, bo med tem pripovedoval več "stranskih zgodb", s katerimi vas bo želel zamotiti. Če mu postavljate podvprašanja, se jim bo izmikal tako, da bo vklopil svoj šarm in vas bo želel očarati do te mere, da na vprašanja pozabite.

Devica

Laži devico naravnost iztirijo in skuša se jim čim bolj izogibati. Izjema je samo, če resnica predstavlja oviro na poti do rešitve neke situacije ali če je na kocku devičin ugled. Ker so laži za devico zelo stresne, jih bodo še dodatno zmedla vsa podvprašanja, ki jih imate. V svoji zgodbi se bo hitro zapletla in se tako izdala kar sama.

Tehtnica

Tehtnice so pravi "mirovniki", ki bodo naredili vse, da ohranjajo dobre odnose. Pogosto "olepšajo resnico" z namenom, da se izognejo nestrinjanju ali konfliktom. Njihove laži so povsem verjetne in prepričljive. Kako pa jih sploh razkrinkati? Da vam je tehtnica lagala, boste ugotovili takrat, ko boste videli, da se njena dejanja ne ujemajo z besedami.

Škorpijon

Škorpijoni so mojstri laži! Ker redno prikrivajo svoja čustva, se spretno naučijo lagati tudi na drugih področjih. Z ljudmi pogosto manipulirajo, ker so pa zelo dobri opazovalci, hitro vidijo, kako svoje laži prilagoditi posamezniku in doseči svoje. Zelo težko sploh ugotovite, če vam lažejo, včasih pa naredijo napako s tem, da delijo preveč informacij in podrobnosti.

Strelec

Prijazen in odprt strelec ne laže; enostavno preveč ceni ljudi okoli sebe. Če pa že pride do laži, boste to zelo hitro ugotovili; strelec rad napihne zgodbo do te mere, da postane preprosto neverjetna. Prav tako ne posveča veliko pozornosti detajlom, zato lahko že z nekaj podvprašanji ugotovite, da se vam je zlagal.

Kozorog

Kozorog ima zelo visoke moralne standarde in težko sprejme laž. Če se zlaže, je precej verjetno, da se bo počutil preveč krivo in bo na koncu sam povedal resnico. Sicer pa lahko opazite tudi, da kozorog med laganjem nepojasnjeno bolj umirjen in prilagodljiv, kakor sicer.

Vodnar

Tako kot dvojčki so tudi vodnarji ustvarjalni in duhoviti pripovedovalci zgodb. Njihove laži so morda predobre, da bi bile resnične, vendar jih podajajo tako brezhibno, da jim ljudje na koncu verjamejo. Njihovo laž odkrijete tako, da jih povprašate o podrobnostih, ali samo pozorno poslušate in odkrijete podatke, ki se ne ujemajo.

Ribi

Kot vodno znamenje ribe zelo dobro berejo ljudi.  To veščino običajno uporabljajo, da se spoprijateljijo z ljudmi in uživajo v družbi drugih. A naj vas njihova nedolžnost ne zavede; ribe znajo lagati zelo prepričljivo. Pri laganju so kreativne in hitro ponudijo človeku tisto, kar si želi slišati. Če želite, da laž priznajo, jim dajte vedeti, da jih sprejemate in imate radi ne glede na vse; takrat se bo riba sprostila in povedala resnico.