"Tega ne bi nikoli priznal prijateljem, vendar si od ženske v postelji najbolj želim ..." (osebna izpoved)

"Tega ne bi nikoli priznal prijateljem, vendar si od ženske v postelji najbolj želim ..." (osebna izpoved) (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2023

Imate kakšno fantazijo, ki je niste zaupali niti svoji drugi polovici, kaj šele prijateljem? 

Moški se v družbi včasih radi pohvalijo tudi s tem, kakšni so v postelji ali kakšne prigode so imeli med rjuhami. Nekateri radi pretiravajo, da bi se predstavili v najboljši luči, in če bi ženske imele takrat besedo, bi razkrile čisto drugačno resnico. 

Vendar si v nasprotju s prepričanjem mnogih žensk, ki menijo, da si moški želijo razburljivega seksa in preizkušanja položajev, oni želijo nekaj povsem drugega ... 

Kot pravi Martin: "Prijateljem bi težko to priznal, vendar mi je najlepše, ko se z žensko nežno ljubim. Všeč mi je, ko mi z dotiki in pogledi pove, da si me želi in to tudi pokaže. Nič nimam proti hitremu seksu, vendar ne zadovolji mojih globljih potreb. Rad imam, če me ženska nežno sleče, poljublja po telesu, kasneje pa skupaj doseževa orgazem. Takrat čutim, da sva zares povezana." 

Tako je, moški si namesto grobega in razburljivega seksa želijo nežnosti med rjuhami. To potrjuje dr. Dawn Michael, avtorica knjige Inimacy Guidebook for Couples, ki pravi, da moški ne želijo biti vedno pobudniki spolnega odnosa. Ravno zaradi tega se lahko začnejo počutiti manj privlačne ali se začnejo bati, da se ne bodo dobro odrezali. 

Resda smo pred leti oboževali filme in knjige 50 odtenkov sive, vendar ne drži, da želijo moški vedno biti dominantni in uporabljati vse mogoče pripomočke. 

Veliko si jih v spalnici želi nežnosti, poljubov, nekateri celo romantike. Tudi moški so čustvena bitja, kar ženske hitro pozabijo. Ravno zaradi tega je dobro, da se o spolnosti iskreno pogovorite s svojim partnerjem, da bosta oba vedela, kaj želita drug od drugega. 

Vir: zadovoljna.hr

Prisluhnite aktivni podkastu! 🎧

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Zalo Mlinšek, mag. inž. prehrane. S svojim znanjem Zala številnim pomaga pripravljati bolj zdrave in hranljive obroke, tokrat pa smo se z njo pogovarjali o varnosti živil, ki so na naših policah.

V pogovoru nas Zala že takoj na začetku pomiri, da so živila, ki so nam na voljo v trgovinah, v splošnem varna. Regulirana so s strani strogih normativ, ki jih v sodelovanju s strokovnjaki določa Evropska unija.

"Evropska zakonodaja je glede tega, kaj se sploh lahko nahaja v naši hrani in v kakšnih koncentracijah, zelo stroga. Napisanih je ogromno zakonov, pravilnikov, tudi inštitucij imamo veliko, ki to preverjajo," pojasnjuje.