Teh 4 tipov moških se odkrižajte po prvem zmenku!

Teh 4 tipov moških se odkrižajte po prvem zmenku! (foto: profimedia) profimedia
16. 1. 2022

S takšnimi moškimi je vzpostavljanje odnosa izguba časa, saj z njimi nikoli ne boste morali biti srečni ...

1. ŽRTEV

Vedno se vidi kot žrtev vsega in slab rezultat seveda nikoli ni njegova krivda. Lahko bi ravnal bolje, če bi drugi storili to in ono ... Prav tako se rad oklepa preteklosti in obelodani napake drugih, medtem ko svojih pomanjkljivosti nikoli ne skuša odpraviti. 

Ni se pametno zapletati z nekom, ki bo v odnosu vedno s prstom kazal na vas, saj bosta težko prebrodila spore in ovire, ki vama pridejo na pot. Zveza žal ni z rožicami posejana, poleg tega se boste hitro naveličali nekoga, ki krivi celo voznika avtobusa za zamudo na delo. 

2. KRITIK

Ne govorimo o moškem, ki bi kritiziral vas, ampak sebe. Vedno se pritožuje, da ni tako dober kot vi, njegovi vrstniki, sodelavci, prijatelji ... Na sebi najde na tisoče pomanjkljivosti, hkrati pa nikoli ne naredi ničesar v smeri lastnega izboljšanja. Vse se ustavi pri kritiziranju samega sebe. 

Ko boste že tisočkrat slišali, kako slab, neumen, nesposoben je vaš partner, se vam ga verjetno ne bo ponovno ljubilo prepričevati v nasprotno, kajne? Še posebej ko veste, da nima namena spremeniti ničesar, kar ga moti. 

3. "VSAJ NISEM NAREDIL ..."

Podobno kot "žrtev", tudi ta moški nikoli ne bo sprejel krivde in se opravičil, ampak bo raje rekel, da vsaj ni naredil nečesa še slabše. Vedno se bo primerjal z nekom, ki je naredil veliko hujše stvari kot on in dokler obstajajo takšni ljudje, pač ni potrebe, da kaj popravi. 

Z nekom, ki vedno išče izgovore za svoja dejanja, verjetno ne boste imeli svetle prihodnosti. 

4. ZAGLEDAN VASE

Moški, ki je zagledan vase, ne more ljubezni deliti tudi z vami, ker vso porabi zase. Vi ste lahko srečni, da ste z njim v zvezi (ker je tako sijajen), pogosto pohvali samega sebe in seveda se vse vrti okrog njega. 

Ne razumite narobe, ljubezen do sebe je nujno potrebna, a tukaj gre precej čez mejo. Takšen moški ne potrebuje partnerke, ampak le nekoga, ki ga bo noč in hvalil in opominjal, kako izjemen je. Ni potrebno poudarjati, da vaši dosežki v takšni zvezi ne bodo prišli do izraza in se mu ne bodo zdeli nič posebnega.