TEH skrivnosti oralnega seksa zagotovo še ne poznate! (pa bi jih morali)

TEH skrivnosti oralnega seksa zagotovo še ne poznate! (pa bi jih morali) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2023

Si tudi vi želite oralno zadovoljiti partnerja? Preverite 9 dejstev, ki jih morate poznati.

1. Morda bo z mislimi "odplaval"

Oralni seks je za moške zelo sproščujoč, podobno, kakor denimo masaža. Včasih mu zaradi tega misli tudi malo zbežijo stran. Če vidite, da je zamišljen, mu ne zamerite, temveč to sprejmite kot kompliment.

2. Ne pozabite na testise

Nekateri pravijo, da so testisi "čarobni gumb" za orgazem. Za nepozabno izkušnjo torej poskrbite, da tudi temu delu telesa posvetite dovolj pozornosti.

3. Kaj se zgodi ob izlivu?

Nekatere ženske nimajo težav z izlivom v ustih, spet drugim pa to ni najbolj všeč. Ženska ni dolžna ničesar, vseeno pa je vljudno, da moškega opozori na "pravila igre". Ko se moški približuje vrhuncu, se na ta način lahko zaščiti pred tem, da bi sperma končala v njegovem obrazu ali na kakšnem drugem neželenem mestu.

4. Moški se pogosto zadržujejo

Imate kdaj občutek, da moški potrebuje veliko časa, da doživi orgazem? Naj vas to ne skrbi! Veliko moških se namreč zadržuje, saj tako zelo uživajo, da si ne želijo, da bi se oralni seks že končal.

5. Ne obremenjujte se z "razgledom"

Moški ima ob oralnem seksu pogled na zgornji del vaše glave. Morda vas ob tem skrbi, da bo opazil vaš narastek, prhljaj ali razmršene lase. Brez skrbi: on najverjetneje tega sploh ne opazi, temveč le uživa.

6. Zakaj imajo moški radi oralni seks?

Zakaj moški tako zelo obožujejo oralni seks? Ker se lahko samo uleže, sprosti in uživa. Ni se mu treba tako truditi, kakor denimo pri vaginalnem ali analnem seksu. To še ne pomeni, da si drugih spolnih odnosov ne želi, a včasih mu ustreza malo več razvajanja.

7. Manj lizanja, več sesanja

V splošnem velja, da imajo moški raje manj lizanja in več sesanja. Lizanje je seksi popestritev, ki pa moškega najverjetneje ne bo pripeljalo do orgazma.

8. Je to le predigra?

Včasih je težko oceniti, če je oralni seks le del predigre ali ne. Zato je pomembno, da moškemu že prej nakažete, kaj načrtujete; tako bo tudi sam vedel, kaj ga čaka in ne bo razočaran, če z oralnim zadovoljevanjem prenehate še preden doživi orgazem.

9. Slab oralni seks ne obstaja

Ne obremenjujte se s tem, če ste v oralnem zadovoljevanju "dobri". Preprosto sledite svojim občutkom in opazujte njegove reakcije. Tako boste najbolje videli, kaj mu bolj ustreza, vendar bo v splošnem vsekakor vesel oralne zadovoljitve.

Vir: cosmopolitan.com

Morda bi vas zanimalo tudi:

Kim Majoranc o jogi in psihoterapiji

Ste se kdaj spraševali, kako sta povezana telo in um? Zakaj je pomembna skrb za oboje? Kako sta povezani joga ter duševne bolezni? Vse to in še več pojasnjuje Kim Majoranc, magistrica psihologije in inštruktorica joge.

Pogovoru prisluhnite tukaj: