TO je NEVAREN tip moških, ki bi se jim ženske morale izogibati!

TO je NEVAREN tip moških, ki bi se jim ženske morale izogibati! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2023

Nekatere ljudi in njihove namene se da hitro prebrati, medtem, ko bi za druge potrebovali vsaj diplomo iz psihologije. To veja tudi glede odnosov med moškimi in ženskami.

Strokovnjakinja za zmenke, Jana Hocking je znana po tem, da je odprta glede svojega spolnega in ljubezenskega življenja, ki ga javno deli. Tako je pred kratkim posvarila glede specifičnega tipa moških, ki so nevarni za ženske.

Trenutno je na »pohodu« posebna vrsta »slabih fantov«, ki se jim morajo ženske izogibati

Razkrila je opozorilne znake, na katere je potrebno položiti pozornost. Skratka, pravi, da so "f**k boys (v nadaljevanju ženskarji), povsod in čeprav se znajo na začetku predstaviti kot dobri fantje, nikoli niso vredni tveganja.  

Ženskarji so moški, ki se poigravajo z vašimi čustvi in vas čez čas zavržejo.Na žalost pa so zelo privlačni za ljudi, predvsem žensko populacijo, ker so karizmatični in znajo narediti odličen prvi vtis.

Za portal news.com.au je Hockingova zapisala: »So pametni, očarljivi, lepega videza in polni samozavesti. Mislim, da se sliši kot dober ulov, kajne?! Težava je v tem, da so pod vsem tem prizadeti majhni fantje z usmerjeno jezo do žensk, ki nenehno prekipeva tik pod površjem.«

Pisateljica je v zadnjem času veliko razmišljala o ženskarjih, saj je spremljala resničnostno oddajo z naslovom FBoy Island, katere rdeča nit je, da ženske med moškimi prepoznavajo kateri so ženskarji in kateri ne. Glede tega pravi: »Rada bi rekla, da sem v svojem življenju na zmenkih doživela le enega takšnega moškega, toda ne, ti so povsod.«

Nerazrešena jeza vpliva na prihodnje odnose z ženskami


Hockingova pravi, da ima moški, ko je zapuščen dve možnosti. Lahko se odloči, da bo razmislil o svoji vlogi pri propadu razmerja in se odločil za sprejemanje, lahko pa se tudi zelo razjezi.

»In v prej omenjeni oddaji vidimo moške, ki izberejo drugo možnost. Nekaj se je zgodilo v njihovih letih odraščanja, zaradi česar sovražijo ženske, in odločijo se, da bodo to jezo izlili na vsako žensko, ki se bo v prihodnosti znašla v njihovem življenju.«

Hockingova za konec še dodaja: »Čeprav je mnogo jeznih moških, se med njimi najde tudi nekaj kakovostnih, toda treba se je potruditi, da prepoznate slabe od dobrih. Morate znati ločiti prave moške od zelo jeznih in prizadetih dečkov, ki se danes izdajajo za moške.«

Morda vas bo zanimalo tudi:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo.

Podkastu lahko prisluhnete tukaj: