TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca

TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

[ČLANEK ZA ŽENSKE] Oooo, ja! Tole bo (če še ni 😉) hitro postal vaš najljubši položaj za doživljanje vrtoglavih vrhuncev.

Dozdajšnje raziskave so pokazale, da lahko le 25 % žensk doživi orgazem v katerikoli različici položaja, pri katerem je partner zgoraj.

No, kot poroča Cosmopolitan, pa se bodo kar tri od štirih (tj. vrtoglavih 75 %) strinjale, da je enak položaj, le da partnerja zamenjata vlogi, prava mojstrovina v primerjavi z ostalimi.

Ja, prav ste razumeli, govorimo o t. i. kavbojki!

Oziroma obrnjenem misionarskem položaju, ki ne bo le olajšal vaše poti do orgazma (in to ne kakršnegakoli), ampak se boste med njim počutili naravnost božansko.

Kavbojka je ustvarjena za ženske, ki so rade pri seksu glavne. Poleg popolnega nadzora nad partnerjem in občutka moči, je ta položaj tudi strasten, prijeten in noro orgazmičen.

Zakaj je tako uspešen?

Za razliko od moških, ki orgazem doživijo precej lažje, ženska za svoj vrhunec potrebuje nekoliko več kot le penetracijo.

Veliko bolj se je namreč potrebno posvetiti stimulaciji klitorisa (s katerim se med gibanjem v svojem tempu drgnete od njegovo sramno kost), kar pa je v položaju, ko ste vi zgoraj, zelo enostavno izvedljivo.

Poleg tega pa velika večina moških obožuje, ko ženska kdaj pa kdaj (ali pa vedno) prevzame nadzor, zato si dajte duška in uživajte. Obljubimo, ne bo vam žal.

Preberi še: TA nebesna znamenja čaka sreča v ljubezni

Priporočamo tudi: Kakšen je moški v postelji? Njegov PENIS bo o njem razkril čisto vse!

Članek je bil predhodno objavljen na Cosmopolitan.si