TO so nebesna znamenja, ki so najbolj romantična!

TO so nebesna znamenja, ki so najbolj romantična! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2021

Nekatera znamenja so bolj romantična kakor druga. Tokrat vam predstavljamo 4 znamenja, ki veljajo za najbolj romantične med vsemi.

Ribi

Ste izjemno čustveni in ljudje za vas pogosto rečejo, da ste z glavo v oblakih. Radi odplavate od vsakdana in sanjarite. Tudi v odnosih vas bodo navdušile romantične geste; od tistih najbolj klasičnih, kot je recimo opazovanje sončnega zahoda, pa tudi do romantičnih izletov in doživetij.

Rak

Tudi vi sodite med zelo čustvene znake, ki jim romantika veliko pomeni. Razveselili se boste izkazovanja pozornosti z romantičnimi darili, npr. cvetjem ali nakitom, izjemno veseli pa boste tudi romantične večerje v dvoje. Vrtnice, sveče, izbrana glasba, dobra hrana ter kozarec vina za vas predstavljajo popoln večer z boljšo polovico.

Lev

Čeprav ste zelo samozavestni in na trenutke delujete kot, da si bližine sploh ne želite, vaši bližnji vedo, da temu ni tako. Radi imate ljubezen in vse, kar je z njo povezano - tudi romantiko. Všeč so vam dramatične geste; bolj, kot je zmenek pompozen, bolj boste veseli. Partner tudi pri romantiki praktično ne more pretiravati, saj boste veseli tudi najvolj velikanskih gest, s katerimi vam bo oseba izkazala naklonjenost.

Škorpijon

Na prvi pogled delujete zelo nedostopni, celo hladni. A globoko v sebi ste tudi vi zelo čustveni in hrepenite po bližini. Radi imate intimne zmenke, na katerih se lahko s partnerjem v miru pogovarjate in še bolj zbližate. Veseli ste klasičnih romantičnih gest s pridihom norosti. Če se denimo odpravite na romantični oddih, naj ta vsebuje tudi kakšno adrenalinsko doživetje.