TO so znaki, da bo vajino razmerje trajalo večno

TO so znaki, da bo vajino razmerje trajalo večno (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2021

Nekatera razmerja imajo že v začetku boljše temelje, kakor druga. Preverite, kateri so znaki, da ima vajina zveza potencial večnosti!

Imata podobne cilje

S partnerjem imata podobne cilje in želje za prihodnost. To ne pomeni, da se strinjata v vsem, temveč, da sta si enotna pri pomembnih vprašanjih; si oba želita družine ali vam je pomembnejša kariera? Si želita živeti v tujini? Tudi, če se kdaj ne strinjata je pomembno, da lahko najdeta kompromis, ki bo v redu za oba.

 

Imata podobne vrednote

Tudi vrednote in pogledi na svet so izjemno pomembne za prihodnost razmerja. V kakšnem duhu si želita vzgajati otroke? Kako razpolagata z denarjem? Tudi v tem primeru ni ključno, da se strinjata v prav vsem, temveč da sta pripravljena v primeru nestrinjanja sprejeti drugo mnenje in poiskati ustrezno rešitev.

 

Oba sta zanesljiva

Morda zveni samoumevno, a pomembno je, da imate partnerja, na katerega se lahko zanesete. Se drži obljub in dogovorov? Se lahko tudi on zanese na vas? V razmerju je izjemno pomembno, da imata oba občutek varnosti, ki ga pridobita ravno s tem, ko se držita vajinih dogovorov.