TO so znaki, da ob sebi NIMATE PRAVEGA partnerja!

TO so znaki, da ob sebi NIMATE PRAVEGA partnerja! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2022

Se tudi vi sprašujete, ali imate ob sebi pravega partnerja? Bodite pozorni na znake, ki namigujejo na to, da vaš partner ni pravi za vas.

Neodgovorno in nezrelo obnašanje

Nekateri ljudje nikoli ne odrastejo in se večno vedejo neodgovorno in zrelo. S tako osebo tudi zveza nima možnosti za rast in napredek. 

Več slabih trenutkov

Vsako razmerje ima težja obdobja. Koliko trenutkov v vaši zvezi je slabih, koliko pa dobrih? Če ugotovite, da imate dolgoročno gledano veliko več trenutkov slabih, kakor pa dobrih, je tudi to lahko rdeča zastavica.

Oseba si vas želi spremeniti

Če partner neprestano izpostavlja vaše napake in si vas želi spremeniti je to lahko znak, da vas ne sprejema. V takšnem razmerju se lahko poslabša vasa samozavest in vrednostenje sebe.

Pomanjkanje zaupanja

Vam partner ne zaupa kljub temu, da mu za to ne dajete nobenega razloga? Če oseba prizna, da ima težave z zaupanjem in dela na tem, da jih razreši, je to nekaj povsem običajnega. Težava je, če partner sploh ne želi priznati svoje težave in za pomanjkanje zaupanja krivi vas.

V kolikor čutite, da ste z napačno osebo, postavite sebe na prvo mesto. Če ste v razmerju nesrečni in nezadovoljni, ni smiselno vztrajati - sploh, če ste edini, ki se trudite.