To so znaki, da vaše spolno življenje cveti! (in vam ga vsi zavidajo ...)

To so znaki, da vaše spolno življenje cveti! (in vam ga vsi zavidajo ...) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2021

Tu je nekaj pokazateljev, da je trenutno vaše intimno življenje odlično in vam ga marsikdo zavida. 

1. Skrbite za svoje telo

Ker imate pogosto spolne odnose, se še bolj zavedate, kako pomembna je skrb tudi za intimne predele, na kar običajno radi pozabimo. Vedno poskrbite, da je vse vredu tako glede zdravstvenega stanja kot tudi izgleda, saj se želite v svojem telesu počutiti dobro, preden ga pokažete partnerju. 

2. Pozorni ste in poslušate

Seks, vsaj v daljših razmerjih, pari jemljejo kot nekaj samoumevnega, zato se v postelji lahko začnejo dolgočasiti. Pri vas pa ni tako. Pozorno spremljate partnerjeve potrebe, ga poslušate in se z njim pogovarjate o tem, kaj si kdo od vaju želi. Zato strast med vama nikdar ne ugasne. 

3. Ste sproščeni

Bo že držalo, da se po spolnem odnosu počutimo bolje kot prej ali celo odlično. Vaš spanec je trden in zjutraj se zbudite spočiti, čez dan ste dobro razpoloženi in ne dovolite, da bi vas majhne stvari spravile v stres. 

Če ste se prepoznali v vsem naštetem, to pomeni, da s partnerjem velikokrat skočita med rjuhe. 

4. Vedno preizkušate kaj novega

S partnerjem se ne sprijaznita z rutino, zato imata na zalogi vedno kakšen nov položaj, igračko ali kaj drugega, kar popestri vajin čas v spalnici. Ravno zato se drug drugega ne moreta naveličati in vedno hrepenita po več. 

Verjetno se tudi na drugih področjih ne zadovoljite z rutino, ampak radi raziskujete in zato pridete veliko dlje, kot bi, če bi obstali na točki. 

5. Imate se radi

Če na prvem mestu ne bi imeli radi sebe, potem ne bi dovolili, da vas ima rad partner in ostale pomembne osebe v vašem življenju. 

Cenite svoje delo in dosežke, verjamete vase in v svoje sposobnosti ter gradite svojo samopodobo. Prav zato pokažete odlične rezultate in ste zgled drugim. Predvsem pa se dobro počutite v svojem telesu. Nihče vas ne bo slišal, kako se pritožujete nad svojo postavo, štejete odvečne kilograme in si želite, da bi lahko popravili tisoč stvari na svojem telesu. Sami sebi se zdite čudoviti in vsak dan se trudite za to.