Kaj vam lahko zagreni posteljne užitke

Kaj vam lahko zagreni posteljne užitke (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
22. 2. 2013

Ženska navadno pride v vašo posteljo z malce več kot le s čipkastim perilom. Z njo je še cela četa bivših, njihovih napak in še mnogo tega, kar vam utegne zagreniti posteljne užitke.

Kadar moški pakiramo svoje stvari za konec tedna, vržemo v torbo za fitnes nekaj spodnjic, zadnjo številko ene izmed moških revij in še deodorant, če se slučajno spomnimo.

Kaj pa ženske?

Najprej skrbno napolnijo večjo kozmetično torbico. Nato manjši kovček, vrečo za boljši kostim ali večerno obleko (nikoli ne veš), najljubšo blazino, brez katere ne more zaspati, rezervno torbico in ne nazadnje še vrečko ali dve za morebitne ugodne nakupe. Enako je pri seksu.

Ženska vleče za seboj svojo celotno zgodovino: od tega, kako je z njo ravnal njen bivši, do tega, kakšno mnenje ima sama o še tako majhnem delu svojega telesa.

Težava pa je v tem, da moški nismo rentgenske aparature, ki bi vse te nakopičene komplekse videli že na prvi pogled, zato priporočamo redni osebni pregled.

Navlaka iz njenega bivšega življenja se lahko skriva v tem, da je preredko razpoložena za seks, sploh nikoli ali pa pod vami leži kot hlod. Da se boste laže soočili z vsem tem, smo pripravili nekaj predlogov za razbremenitev pretežke prtljage.

1. težava: Z vami nikoli ne doživi orgazma. Zakaj?

  • Njen bivši.

Ključ je zaupanje. Če je bil vaš predhodnik nezvest in potuhnjen lažnivec, potem ste naleteli na enega od najtežjih kosov.

Ženska ne more doživeti orgazma, če nenehno razmišlja o tem, da jo boste prevarali in kaj se zares skriva za vašim zapeljivim nasmeškom.

  • Krivda.

Za večino žensk obstaja le en način, kako doseči orgazem. Kako je to ugotovila, pa je raje ne sprašujte: morda z enim od bivših ljubimcev ali pa v dolgih samotnih nočeh v času študija.

Morda je prav vaša ljubica tak tip ženske, ki lahko doživi orgazem le z ročno masturbacijo, s tesno stisnjenimi stegni, obrnjena stran od vas, da laže sanjari o tem, kar jo zares vzburja.

Morda se ji zdi preveč čudaško, da bi vam to naravnost povedala. Kako daleč je dan (noč), ko se ji bo zdelo, da vam lahko popolnoma zaupa?

Kako se znebiti navlake?

Nehajte govoriti o tem. Ob nenehnem ponavljanju besede "orgazem" in nadležnega vprašanja "a ti je že prišlo?" se bo počutila, kakor da bi jo silili k seksu pred 20.000 strokovnjaki za vedenjske vzorce in seksualne principe.

Raje ji povejte, da enostavno uživate v njenem telesu, in verjemite: vaš entuziazem ji bo v večjo pomoč kot še tako izpiljena tehnika.

Naš predlog: "Želim si, da bi trajalo vso noč!" ali "Kako fino je to, kar počneš!"

Tako jo boste vzburili in po nekaj poskusih se bo morda že dovolj sprostila za ... Prefinjene spremembe. Če ji uspe doseči orgazem le na en način, poskusite s spremembo prostora, v katerem se ljubita.

Ko boste ugotovili, kako jo zadovoljiti, poskusite na tleh spalnice, v dnevni sobi ali celo v avtomobilu. Tehnika naj ostane vedno enaka.

Zbezajte ga na plano

Z najzanesljivejšo metodo: z jezikom v njenem mednožju. Predstavljajte si njeno telo kot zemljevid zakopanega zaklada: nikar ne kopljite vsepovprek!

Raziščite najprej teren. Poljubite jo na lice, na vrat, na rame in tako naprej vse do glavnega zaklada.

Ko ste že dovolj blizu, naredite še ovinek do njenih kolen in gležnjev: to jo bo še dodatno razvnelo. Ko se končno usidrate med njenimi nogami, začnite s poljubi, nadaljujte s kroženjem in počasi dodajajte močnejši pritisk.

2. težava: Preveč je zadržana. Razlogi?

  • Vzgoja.

V glavi ji še vedno odzvanja: "Poglej se, kakšna si, vlačuga!" ali "Ne bodi tako vulgarna!"

Moški tega navadno nikoli ne slišijo, nekatere ženske pa nenehno, od svojega devetega leta.

Zavrtosti ne povzročijo le starši, temveč tudi prestroga verska vzgoja. Strokovnjaki so ugotovili, da mnogo žensk verjame, da bog ne mara ljudi, ki v seksu iščejo užitek.

Ogromno ljudi je tudi prepričanih, da je oralni seks velik greh in da je seks, katerega namen ni spočetje novega bitja, nekaj slabega. Kaj šele seks pred poroko ali jesti jagode s stepeno smetano z njenega telesa: prava bližnjica do pekla.

  • Neizkušenost.

Če sumi ali je celo prepričana, da ste na tem področju veliko bolj izkušeni od nje, lahko postane še konservativnejša od matere prednice. Morda se bo ustrašila, da je to, kar počne, slabo.

Kako se znebiti navlake?

Igrajta se nudizem. Pazite, da golota ni vedno povezana le s seksom. Bodite njen goli klovn in ona vaša gola klovnesa, in ugotovili boste, da smeh najhitreje razblini zadržanost. Tako bo postala bolj sproščena, duhovita in polna novih idej za poznejše posteljne igrice. Izzivajte jo.

Eden od ukrepov za stopitev ledene ovire je, da jo pripravite do tega, da bo ob vas zardevala kot najstnica in se počutila ljubko in seksi.

Znanstveniki so izmerili, da je napeto telo hladno, zardevanje pa ji bo pognalo kri po žilah in počasi boste odmrznili ledeno lepotico.

Naš predlog: dvoboj z blazinami. S čim manj odvečnih oblačil, seveda.

3. težava: Polna je pravil. Razlog?

  • Njena samopodoba.

Počuti se predebelo ali pa se vidi kot desko. Pravila igre: luči ostanejo ugasnjene, midva oblečena. Za težave s samopodobo večinoma niso toliko "krivi" posamezni deli telesa, ampak predvsem samospoštovanje in samozavest.

  • Nevednost.

Če vam je prepovedala kakršnekoli aktivnosti niže od popka, pomeni, da najverjetneje tja tudi sama ne zahaja prepogosto. Nas, moške, naš korenjak z jutranjim salutiranjem sam spomni na to, da ne bi slučajno pozabili na njegovo vsakodnevno telovadbo.

Pri ženskah pa poznamo celo primere, da se nikoli v življenju ne dotaknejo svojega telesa tako, da bi doživele orgazem.

Kako se znebiti navlake?

Osredotočite se na prave točke. Recimo, da je ponosna na svojo čvrsto zadnjico in lepo oblikovane prsi. Pazite, da se boste izrecno veliko ukvarjali prav s temi deli telesa, saj lahko ignoriranje njenih glavnih atributov povzroči ravno nasprotni učinek, kakor si želite.

Če se boste pravilno pozabavali z njenimi seksualnimi aduti, vam bo po stoti ponovitvi morda že celo verjela. Postavite se z njo - vaših komplimentov se je do zdaj že naposlušala.

Čas je, da pokličete okrepitve: izkoristite navzočnost drugega moškega. Brez panike! Nič takega za cenzuro. Povabite jo na pijačo v prijeten nočni lokal. Sklonite se k njej in ji povejte na uho, da je noro seksi.

Takoj za tem ji namignite, da ste opazili, da jo moški ob oknu že ves večer požira z očmi (poskrbite za to, da bo dotični stal za njenim hrbtom).

Malce poveličevanja sem ter tja gotovo dobro dene njeni samozavesti, zlasti neverbalna od skrivnostnega neznanca.

4. težava: Redko si vas želi. Ker?

  • V resnici gre za čisto nekaj drugega.

Vi si jo želite petkrat na teden, njej pa bi bilo enkrat na mesec popolnoma dovolj, če ne celo odveč. Preden si začnete puliti lase in razmišljati o tem, da ste slab ljubimec, berite daje.

Strokovnjaki so ugotovili, da željo po seksu navadno ubijejo stvari, ki nimajo popolnoma nič skupnega s samim seksom.

Navadno so to finančne težave, preglavice z otroki ali preutrujenost. Globina težave pa je odvisna od tega, kako blizu sta si v vsakodnevnih zgodah in nezgodah, ki niso neposredno povezane s seksom.

Kako se znebiti navlake?

Naredite seznam. Ko se bosta prihodnjič divje sprla, ji po premirju predlagajte naslednje: naredita seznam petih stvari, zaradi katerih sta si zadnje čase najpogosteje v laseh.

Tako bosta najlaže ugotovila, katere težave so resnične in vaju skrbijo, in seks ne bo več nesrečni grešni kozel, ki trpi zaradi težav in negativnih misli.

Čas je za vaše najmočnejše karte. Seksualno poželenje je pri ženskah tesno povezano z romantiko in s čustvi. Vsake toliko vrzite v igro enega od svojih adutov: prinesite ji rože, pošljite vizitko, v katero napišete nekaj samo za njene oči, povabite jo v gledališče ali v adrenalinski park.

In poskusite to storiti, preden naredite kaj narobe, ne šele po tem.

Boste videli, kako neverjetno hitro bo iz njene glave izginila večina moteče navlake in kako zelo se bo povečala njena ljubezen (poželenje) do vas.

Martin Pesko