Ženske so povedale: Kaj se v postelji sme in kaj ne?

Ženske so povedale: Kaj se v postelji sme in kaj ne? (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2015

Šest zgovornih in odkritih žensk nam je povedalo, česa si, ko gre za seks, želijo od moškega in česa nikakor ne. 

Moški poznajo protokol: podrejajo se nadrejenim, po prepiru pošiljajo rože, za družinska srečanja običajno oblečejo spodnje perilo. V postelji pa so pravila nekoliko manj jasna.

Moški hrepenijo po spolnih avanturah, vendar so ponavadi preveč plašni, da bi žensko preprosto vprašali, ali je za. Z glavo rinejo skozi zid in poskusijo, ali jim bo uspelo, ženske pa ob tem pogosto zavihamo nos, češ: "Kaj, za vraga, pa počneš? Saj nisi normalen! "

Rezultat: povprečen seks. Dajte nam dober, ognjevit seks, in nagradile vas bomo s še več seksa! Nalagajte na ogenj čez dan, če se želite zvečer prijetno pogreti.

Na pomoč smo poklicali Šestter jim zastavili prav vsa nerodna vprašanja, na katera obupno iščete odgovore, ne da bi si sploh upali vprašati. Njihovi odgovori vas ne bodo samo spravili v razpoloženje za seks, temveč vam ga bodo tudi 100-odstotno zagotovili.

Ali si moški na prvem zmenku lahko obeta skok med rjuhe?

Brigita: "Dala mu bom ravno dovolj, da ne bo mislil, da sem čistunka. Na primer: dovolila mu bom, da mi odpne srajco in ljubkuje prsi, ne bom pa mu dovolila, da se spušča pod pas. "

Olga: "Seveda. Tako bova s tem čim prej opravila in se nato osredotočila na odkrivanje drugih skupnih lastnosti. Zakaj bi zapravljala čas s spoznavanjem drug drugega, če ni dober v postelji?

Polona: "Z moškim sem spala šele, ko sem na prstu imela diamantni prstan. Sedaj sem poročena deset let in seks je še vedno neverjeten. "

Flora: "Na prvem zmenku bi spala z moškim, če bi bila na počitnicah, če bi bila resnično potrebna ali če bi bila prepričana, da najin odnos nikamor ne pelje. Nikoli pa ne bi z nekom, ki bi se mi zdel potencialni partner. "

Nina: "Nikoli več. Enkrat sem to storila z moškim, ki se je dobival še z dvema dekletoma, mojima znankama. Če bi malo počakala, bi si lahko celo zapomnila njegovo ime in spoznala, da je navadna zguba. "

Nasvet:

Če ste na prvem zmenku z žensko, ki jo poznate in z njo že nekaj časa flirtate, tako da je ni treba spodbujati k seksu z vami - se lahko dobro konča. Toda seksati s popolno tujko? Tako se začnejo premnoge žalostne, zelo žalostne zgodbe.

Včasih mi je všeč seks brez poljubljanja. Je to narobe?

Julija: "Ne predstavljam si, da bi lahko doživela orgazem brez predigre. Poljubljanje pa je prav to. "

Flora: "Samo prostitutke seksajo brez poljubljanja. "

Olga: "Lahko je vznemirljivo, če moški zna svoja usta uporabljati tudi kje drugje. "

Polona: "Moj mož me pogosto draži z odtegovanjem poljubov. To je postalo igra - kaj moram narediti, da me bo poljubil? "

Nasvet:

Ne bo opazila - ne bo ji mar, če boste svoja usta zaposlili na drugih zanimivih delih telesa.

Kaj imajo ženske raje - da smo v nekoliko privzdignjenem položaju ali da ležimo na njih?

Olga: "Težko končam, če je moški privzdignjen, ker tako ne stimulira mojega klitorisa. "

Julija: "Da leži na meni. Všeč mi je, če je blizu, tako ga lahko poljubljam, mu grizem vrat in šepetam, kako dobro mu gre. "

Brigita: "Če tehta čez 90 kilogramov, je bolje, da uporablja privzdignjeni položaj. Sicer samo šteješ sekunde, dokler mu ne pride, da se zvali s tebe. "

Nasvet:

Srečajta se na sredini. Položite roke podnjo in težo prenesite na podlakti. Tako boste ravno prav visoko, da boste dražili njen ščegetavček, in dovolj nizko, da boste slišali vsak zašepetan komentar. "

Kako naj svoje dekle pripravim do tega, da bo storilo nekaj, česar še nikoli ni?

Flora: "Moški me mora najprej vprašati in mi natančno razložiti, kaj si želi od mene. Ne maram presenečenj. "

Julija: "Morala bi biti v razmerju, v katerem bi moškemu resnično zaupala, preden bi mu dovolila, da mi zaveže oči in me vklene v lisice. "

Nina: "Najprimernejši čas za kaj takega bi se mi zdel konec tedna na deželi. Sprememba okolja vpliva na to, da sem dovzetnejša za novosti. "

Olga: "Ljubim presenečenja. Če verjamete ali ne, tudi ženska se naveliča vedno istih stvari. Všeč mi je, če moški predlaga, kaj bi lahko počela, ker mi tako omogoči, da sem poredno dekle, ne da bi delovala preveč agresivno. "

 

Nasvet:

Bodite potrpežljivi, razmerje naj traja mesec ali dva, šele nato ji predlagajte, naj obleče kostum porednega dekleta.

Naj ji povem, da mi prihaja?

Olga: "Da. Če mi še ni prišlo, bom tako imela možnost, da svoje gibe spremenim in moškega upočasnim. "

Julija: "Nič nimam proti, dokler ne zveni kot kateri izmed moških iz filma Vroče noči - 'Ooo punčka, prihaja! ' Kakor da tega tako ali tako ne bi vedela. "

Polona: "Ni mi všeč seks s 'štoparico orgazma' v roki: 'Nisem še tam, prihajam, prihajam, jaaa! ' V seksu želim uživati in nič me ne moti, če me moški preseneti. "

Nina: "Da, pri oralnem seksu. Če me ne posvari, tega ne bom storila nikoli več. "

 

Nasvet:

Med spolnim odnosom jo nagradite z uživaškim godrnjanjem ali s komplimentom ("To je neverjetno. Skoraj sem že tam …"). Nikoli pa je ne presenetite med oralnim seksom, če si želite, da vas bo tako razvajala še kdaj.

Kaj pa opolzke besede med seksom?

Flora: "Seksi čvek je v redu, toda brez pretiravanja. Dejanja so zgovornejša od besed. "

Polona: "Lahko ustvarijo razpoloženje. Včasih mi mož na uho zašepeta kaj vznemirljivega … in otroke bom v posteljo spravila bolj zgodaj. "

Julija: "Resnično me vznemirja, kadar moški opisuje, kaj mu je všeč na mojem telesu, kaj mi dela ali kaj naj jaz delam njemu. Ne maram pa, da je vulgaren. Pravilo št. 1: nikar ne ponavljajte tega, kar ste slišali v pornofilmih! "

Nina: "Všeč mi je, kadar mi moški hripavo šepeta na uho. To da mojemu vznemirjenju novo dimenzijo. Sama se težko pripravim do govorjenja, zato mu dam s telesom jasno vedeti, da uživam v njegovih besedah, in ga tako spodbudim, naj nadaljuje. "

Nasvet:

Poskusite z omiljeno različico seksi besed in opazujte njen fizični odziv. Izogibajte se prostaškosti.

 

Poljubljati ali ne poljubljati se po oralnem seksu?

Nina: "Seveda, toda moški naj si za pot po mojem telesu navzgor vzame čas, tako bo manj presenetljivo. "

Julija: "V redu je, toda svoj kozarec z vinom naj pusti ob postelji, tako si bo pred poljubom lahko osvežil usta. "

Polona: "Po oralnem seksu je poljubljanja konec. "

Olga: "Da, to je vznemirljivo. Všeč mi je, kadar je njegov obraz malo vlažen. "

Nasvet:

Počasi napredujte od spodaj navzgor. Če vam bo nastavila ustnice, kar pogumno, če se bo obrnila stran, ne vztrajajte. Zapomnite si: če jo motita njen lastni vonj in okus, jo bo verjetno motil tudi vaš.

 

Jo zbudim za seks, če že skoraj spi?

Nina: "Seveda. Toda naj ne poskuša ničesar, dokler nisem popolnoma budna. "

Polona: "Vsekakor. Pri dveh majhnih otrocih je težko najti čas za seks. Všeč mi je, kadar se moj mož priplazi pod odejo, ko že spim. Tako veliko laže poskrbim zanj. "

Olga: "Oh, seveda, posebno okoli petih zjutraj, ko se začnem rahlo prebujati. Čudovito je opaziti, da je moški vzburjen, in seks je lahko neverjetno dober. Na koncu si tako sproščen, da zopet sladko zaspiš. "

Nasvet:

Nežno jo zasujte z lahnimi poljubi po vratu, ramenih. Če bo igrala polha več kot 30 sekund, opustite zamisel in se zavlecite v svoj brlog.

 

Koliko časa po tem je treba ostati z žensko, da bo zadovoljna?

Flora: "Petnajst do dvajset minut pogovora po seksu zadostuje. Če nima časa za pogovor, ga jaz naslednjič ne bom imela za seks. "

Nina: "Zagotovo si bom zapomnila moškega, če bo ostal z menoj v postelji. In če bo ostal dovolj dolgo, je zelo verjetno, da bo dobil še. "

Olga: "Sovražim poležavanje, tako da mu ni treba skrbeti. 'Hvala, bila si odlična' in poljub bo dovolj, potem naj gre po svojih opravkih. "

Polona: "Na začetku zveze so bili pogovori v postelji pomembni. Sedaj sem poročena, tako da mi ni mar, če si gre, ko končava, ogledat tekmo. Jaz si želim samo spati. "

 

Nasvet:

Če ste nemirni, predlagajte prigrizek ali gledanje televizije. Pomagalo bo tudi, če se začnete dreti: "Požar! ", vendar verjemite, da je potem nikoli več ne boste videli v svoji postelji.

Kdaj in kako naj jo seznanim s seksi igračkamI?

Brigita: "Kadar dam jaz pobudo za seks. To pomeni, da sem potrebna in dovzetnejša za razne poskuse. "

Flora: "Naj mi jih pokaže v reviji. Če mi bodo všeč, jih bom kupila in ga prijetno presenetila. "

Polona: "Nikoli. Ne potrebujem moškega, ki potrebuje igračko, da se vznemiri ali vznemiri mene. "

Julija: "Pred uporabo bi se morala pogovoriti tem. Bila bi, milo rečeno, šokirana, če bi neke noči kar potegnil na plano kakšno gigantsko mehanično reč. "

Nasvet:

Poseben predal v omari določite za "posebne trenutke" in ga napolnite s seksi igračkami in oblačili. Dodajte jim knjige, videokasete in druge malenkosti. Tako boste pripravljeni, ko bo predlagala, da "pojdita v predal".

Je problematično, če doživim vrhunec pred njo?

Brigita: "Da. Moški se po prvem orgazmu ne potrudi več tako, kakor bi se moral. "

Flora: "V redu je, če me enkrat izpusti. Bo prišel pozneje po več. "

Julija: "Ni važno, kdo je prvi, dokler oba prideva na cilj. "

Olga: "Všeč mi je, če moški konča prej. Tako se v drugo lahko osredotoči name. Ker je že nekoliko potešen, bo seks trajal dlje. "

 

Nasvet:

Uživajte in pustite uživati. Naj seks ne postane rutina. Bodite športni in nikoli ne zapustite postelje, ne da bi ji pomagali doživeti orgazem.

Kaj pa, če si zaradi pomembnega naslednjega dne ne želim, da bi prenočila pri meni?

Olga: "Naj ne bo šleva. Vstane naj in odhiti pod prho. Razumela bom namig. "

Brigita: "Vedno bi mi moral dovoliti, da prespim. Če ima drugačne načrte, me mora na to predčasno opozoriti. "

Flora: "Nič nimam proti temu, da odidem domov, pomembno je le, da me 'postavi pred vrata' z občutkom. Nekoč mi je nekdo zjutraj v posteljo prinesel kavo in mi skuhal slasten zajtrk. Ko sva pojedla, je rekel, da mi bo poklical taksi, ki ga ne bo vsaj še eno uro. Kar tam, v kuhinji, sva imela enega najboljših seksov. "

Nasvet:

Najbolje je, da jo o tem obvestite prej, če pa to ni mogoče, bodite iskreni, toda prijazni. Recite ji kaj takega: "Jutri imam ubijalski dan in če boš ostala, bom želel prebedeti noč s teboj. Bi lahko prenočila raje v petek? "

Hermina Akin

Preverite še, kateri znaki kažejo na to, da seksate v napačnem položaju, pa tudi, kako pristopiti do nasprotnega spola.