17. Nike konvencija

17. Nike konvencija (foto: Promocijski material) Promocijski material
18. 2. 2013

17. Nike konvencija, na kateri bodo na svoj račun znova prišli vsi ljubitelji plesa, aerobike, joge in pilatesa, se bo tokrat odvijala na Fakulteti za šport - 2. in 3. marca 2013.

Nike konvencija - rekordna v vseh pogledih

Lanska konvencija je bila rekordna v vseh pogledih: številu inštruktorjev, delavnic in udeležencev. Tudi letos se obeta nepozaben dogodek.

Za to bodo poskrbeli tako tuji kot domači priznani inštruktorji, ki vas bodo seznanili z novostmi na svojem področju, poskrbeli za športni izziv in zabavo!

Glavne zvezde konvencije

Med glavnimi zvezdami konvencije bo zagotovo trener Tony Stone iz ZDA, ki je delal in treniral z mnogimi svetovno znanimi imeni, kot so Britney Spears, Kelis, Beyonce, Justin Timberlake in Michael Jackson, Salt N' Peppa, Falco, Diana Ross, Vanilla Ice. Proglašen je bil tudi za najboljšega mednarodnega plesnega inštruktorja.

Pridružili se mu bodo še...

  • Pawel Oracz iz Poljske, najboljši poljski inštruktor leta 2011,
  • Natalie Kolesnikova s plesno obarvano vadbo,
  • Piero Milioto iz Italije, ki bo pokazal nove plesne elemente,
  • Andreas Sasse iz Nemčije, avtor številnih knjig o fitnesu in imetnik mnogih priznanj s področja fitnesa, ki bo predstavil vadbo z rekvizitoma FLEXI-BAR in XCO-TRAINER,
  • Orazio Battiato iz Italije, ki vas bo na step uri navdušil s svojo karizmo in občutkom za poučevanje in
  • Larz Schuijling, ki je bil petkrat voditelj leta na Nizozemskem, tokrat pa bo prikazal novosti, ki si jih je pridobival v 17. letih plesnih izkušenj.

Vsak udeleženec aerobične konvencije bo prejel Nike majico in vstopnico za sobotno Nike zabavo v klubu Cirkus.

Udeleženci konvencije bodo poleg majice in vstopnice za zabavo prejeli tudi licenčne točke, ki jih podeljujeta Gimnastična zveza Slovenije (GZS) in Fitnes zveza Slovenije (FZS).

Tam bodo tudi najboljši slovenski inštruktorji

Za bolj umirjene vadbe bo poskrbela Katja Mlakar z jogo. Peter Dragovič bo na svoji predstavitvi združil elemente plesa in aerobike, skupaj z Matejem Cankarjem bosta  'zatresla dvorano' z vadbo  ''Nike Training club''.

Marko Geršak  bo v svoj programu vključil aerobiko in pilates, na pilates vadbo  vabljeni tudi h Katji Zupan, za naraščajoč srčni utrip bo poskrbel  Vukašin Mušič – Viki z vadbo Sky- bo. 

Zumba ljubitelji se bodo zabavali na uri Emine Bajrektarevič in Tadeje  Markoja. Zanimivo pa bo gotovo tudi na plesni uri Željka Božiča, priznanega učitelja in koreografa plesne šole Kazina in vadbi Ines Rutar, inštruktorici 'hoopinga'.

Nike konvencije se veselijo tudi Nike ambasadorke; Marija Šestak, Špela Grošelj, Manca Špik, Ajda Sitar, Ula Šemole in Tina Vunjak. Nekatere se že pridno pripravljajo na vadbe, ki se jih bodo udeležile prvi vikend v marcu.

Več informacij (prijava, program, inštruktorji) na spletni strani www.nikeslovenija.com.