3 stvari, ki vas bodo v hipu MOTIVIRALE za vadbo

3 stvari, ki vas bodo v hipu MOTIVIRALE za vadbo (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
2. 3. 2023 Promocijsko sporočilo

Včasih so dovolj že najmanjše stvari, da dobimo voljo za gibanje. Kadar vam zmanjka motivacije, zato pomislite na te 3 malenkosti, ki bodo imele velik učinek na vaš zagon.

1 Vaša najljubša glasba

Ustvarite seznam predvajanja glasbe, ki vam prav vsakič, ko jo slišite, požene kri po žilah. Samo vi veste, katere pesmi so tiste, ki to dosežejo v vas, zato jih ''zberite na kup'', in ko boste čutili pomanjkanje volje, si njihove takte najprej zavrtite kar v mislih. Nato jih zavrtite še zares in vadba bo ob takem pogonu za vas mala malica. 

P. S. Raziskave celo kažejo, da lahko glasba zmanjša dojemanje napora in poveča vzdržljivost do 15 odstotkov.

2 Najljubši top, najlepše superge

Ker smo (vsaj ženske, a tudi moški) po večini ''mahnjeni'' na oblačila, preizkusite tudi to finto. Nabavite si tako športno opravo, v kateri se boste želeli vedno znova pogledati v ogledalu. Če vas bo na vidnem mestu čakal top ali majica, katere barve in kroj so vam res všeč, verjemite, da boste veliko lažje skočili v svojo opravo in na vadbo.

3 Slastno gorivo za trening 

Pred treningom imejte navado pojesti malenkost, ki bo vašemu telesu zagotovila pravo gorivo, obenem pa se boste vedno znova veselili njenega okusa. Danes so za tak prigrizek najbolj priljubljene in priporočljive proteinske ploščice, ki so bogate z beljakovinami, vlakninami in drugimi hranili.

Privoščite si jo lahko tudi po vadbi, saj lahko uživanje kakovostnih beljakovin po vadbi najučinkovitejše ''nahrani'' vaše mišice.

Mi vam priporočamo novi, najmehkejši beljakovinski ploščici Barebells. Prva je Caramel Choco, ki je narejena iz izjemno mehkega čokoladnega nadeva, prelitega s sladko karamelno omako, druga pa je Salted Peanut Caramel s puhasto sredico – s hrustljavimi slanimi arašidi, prelitimi s karamelo in svilnatim mlečnim čokoladnim prelivom.

Obe ploščici vsebujeta 16 gramov beljakovin in sta brez dodanega sladkorja ter imata vse, kar si lahko zaželite v smislu mehkobe, okusa in teksture beljakovinskih ploščic. 

Caramel Choco in Salted Peanut Caramel lahko kupite v Sloveniji od marca pri vseh večjih trgovcih.