5. Delov dobrodelni ženski tek

20. 5. 2008

Tudi letos bo v Ljubljani potekal tradicionalni ženski dobrodelni tek Kluba Polet, tokrat bo častna pokroviteljica prva dama Slovenije gospa Barbara Miklič – Türk. Tek bo v nedeljo, 25. maja 2008, ob 11. uri v ljubljanskem parku Tivoli.

Osrednje prizorišče bo Jakopičevo sprehajališče. Pretekli boste toliko, kolikor boste želeli, največ pa tri kroge (posamezen je dolg 1500 metrov). Simbolična startnina oz. dobrodelni prispevek je najmanj 5 evrov. Celoten prihodek od startnin bo podarjen Društvu za cerebralno paralizo Ljubljana. Zbrana sredstva bodo namenjena za organizacijo kolonij za otroke s posebnimi potrebami.

Vsaka udeleženka bo v zahvalo prejela darilno vrečko Kluba Polet in njegovih partnerjev s praktičnimi darili.

Za vse udeležence in tudi obiskovalce bodo organizatorji pripravili tudi pestro zabavno dogajanje. Med drugim se boste lahko ob 10. uri pridružili vodenemu ogledu ugledne fotografske razstave Živi, ki opozarja na ogrožene živalske vrste in na trajnostni razvoj kot edino pravo alternativo preživetja na Zemlji. Pripravljajo pa še nekaj presenečenj, o katerih lahko več izveste v Poletu in na www. klubpolet.si

Če (še) niste tekaška navdušenka, lahko pot prehodite; posebej bodo tekli tudi otroci.

Ne pozabite, tekli bomo za veselje in zdravje, brez merjenja časa in predvsem za dober namen!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri