Nova sezona spektakla Urbani gladiator

Nova sezona spektakla Urbani gladiator (foto: Urbani gladiator) Urbani gladiator
19. 2. 2015 Promocijsko sporočilo

Zabava, druženje, rekreacija, tek, blato, ogenj, voda, pogum, moč, vztrajnost, izziv, ponos, zadovoljstvo, smeh ... vse to je Urbani gladiator, avanturistični dogodek, katerega osrednji namen je zdrava zabava ob ekipnem premagovanju razgibane proge.

Nova sezona se bo začela z Zimskim Urbanim gladiatorjem 22. februarja ob 11. uri v Celju, tam, kjer je gladiatorska zgodba v lanskem letu dobila svoj uvod. Start in cilj bosta v Mestnem parku Celje. Prijave so že odprte, in sicer lahko svojo prijavo oddate na spletni strani www.fatburn.si ali www.urbanigladiator.si. Prijaviti se bo mogoče tudi na dan dogodka od 8.00 ure dalje. A zakaj bi čakali? Čim prej si zagotovite svoje mesto na tem težko pričakovanem dogodku in si prisvojite čisto svojo spominsko majico, medaljo in diplomo. Organizator bo poskrbel za to, da med potjo ne boste žejni in v cilju ne lačni, za zdravniško službo, za razgibane trase in zanimive ovire, ki naj za zdaj ostanejo skrivnost, predvsem pa za vrhunsko zabavo. Vi poskrbite le za dobro voljo, pozitivno energijo in primerno opremo – prav nič ne bo narobe, če se boste našemili, nasprotno, v tem primeru se boste lahko potegovali za posebno nagrado, namenjeno najzanimivejši tematsko odeti ekipi.

Množična prireditev, ki je v preteklem letu obnorela Slovenijo, je namenjena osebam različnih starosti in vseh stopenj pripravljenosti, predvsem pa podjetjem, saj lahko zaposleni skozi svojevrstno zabavo okrepijo sodelovalne vezi. Vse, kar potrebujete, je dobra volja, kanček poguma in nekaj spretnosti. Prireditev ni tekmovalnega značaja, temveč je bistveno, da udeleženci, ki lahko nastopijo zgolj v ekipi (od 2- do 10-članske ekipe), uspešno premagajo progo, oteženo z atraktivnimi in različno zahtevnimi tematskimi ovirami, kot so prečkanje reke, preskakovanje ognja, plazenje po blatu, plezanje čez zid ali steno, nošenje vreč, hoja po vrveh, prenašanje gum, metanje sulic, streljanje z lokom, spuščanje po drči ipd. Izbirati je mogoče med vsaj dvema, navadno pa med tremi trasami različnih dolžin (krajša, srednja in PRO trasa). Koncept dogodka pa je tak, da se lahko udeleženci glede na fizično stanje ekipe na licu mesta sami odločijo, ali bodo pot nadaljevali po daljši in težji trasi ali pa se bodo napotili proti cilju. Toda v vsakem primeru vas na koncu čaka gladiatorska arena s pravimi gladiatorji, ki se potrudijo udeležencem otežiti prihod skozi ciljni lok.

Oglejte si promocijski film Urbani gladiator:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri