25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Smučaj z Renejem Mlekužem!

21. 1. 2008 Promocijsko sporočilo

Si na snežni strmini želite več? Hočete izboljšati svojo tehniko smučanja? Zagrabite priložnost in napredujte ob individualni pomoči nekdanjega alpskega reprezentanta Reneja Mlekuža!

Rene Mlekuž, ki se je iz vrhunskega smučarja prelevil v uspešnega podjetnika, si na vašo željo rezervira čas samo za vas in smuča z vami na katerem koli slovenskem smučišču. Smučanje z njim je temeljito, zabavno in seveda uspešno. Rezultati enodnevnega smučanja z Renejem so zagotovljeni, z vami bo namreč delal po novi metodi učenja smučanja - UPS.

UPS ali učenje s podaljševanjem smuči . .

Začnete na smučeh, dolgih 90 cm, nadaljujete na smučeh z dolžino 125 cm in končate na vaših smučeh. Vse tri dolžine smuči imajo podobne dimenzije stranskih lokov (radij), med 11 in 16 metri. S tem omogočajo učenje zarezne tehnike od prvega koraka dalje in na način, ki se s prehajanjem na daljše smuči ne spreminja. Program se seveda priredi vašemu znanju in željam.

. . plus testiranje novih smuči

Poleg učenja smučanja vam Rene (po predhodnem dogovoru) nudi tudi možnost testiranja novih smuči, pri čemer boste še posebej uživali, in možnost posnetka vašega smučanja. Tako boste lahko primerjali svoje smučanje pred in po učenju.

V ceno je vključeno učenje smučanja z Renejem, uporaba kratkih smuči obeh dolžin (90 cm in 125 cm), testiranje novih smuči in posnetek smučanja (CD).

Velika nagradna igra

Eden od uporabnikov naše spletne strani si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in srečo pri žrebu priigra en dan smučanja z Renejem! - Zagrabite priložnost!

Nagradno vprašanje

Kako se imenuje podjetje Reneja Mlekuža?

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) pošljite na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenec bo znan 28. januarja.

oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri