Ste ljubitelj avantur? Tako boste doživeli nepozabno pustolovščino

Ste ljubitelj avantur? Tako boste doživeli nepozabno pustolovščino (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

Pomislite na izziv, na avanturo in na to, kako lepo se je zapeljati na nove, še neodkrite poti. Za krmilom pravega motocikla, je to lahko vaša nova nepozabna pustolovščina. Suzuki V-Strom 650, pa ima vse, kar potrebujete za to avanturo.

Priljubljeni Suzuki V-Strom 650 je v sezono 2020 zapeljal s popolnim paketom dodatne opreme za vse, ki radi potujete in doživljate svobodo na dveh kolesih. Poleg vsestranskosti, izjemno nezahtevnega vzdrževanja in zanesljivosti je tu neverjetna cena. V avanturistični izvedbi Suzuki V –Strom 650 XT stane vsega 8.490 evrov, medtem, ko je treba za osnovni model odšteti le 7.990 evrov.

FOTO: Suzuki

A zavrtimo kolesa malo nazaj in se spomnimo, zakaj točno je ta motocikel tako priljubljen? Suzuki je svojega srednjega V-Stroma nazadnje zares spreminjal leta 2017. Takrat je poleg novega kroja oklepov in boljše aerodinamike (beri – več udobja med potovanjem) dobil tudi nov motor. Posebno pozornost so V-Stromu namenili tudi na oddelku, ki skrbi za privlačnost in trendnost barvnih kombinacij. Osnovni barvi ostajata modra in črna, ki pa bosta oklepe in rezervoar prekrivala nekoliko drugače kot do sedaj.

A njegovo bistvo je njegov močan in zanesljiv motor s prostornino 645 kubičnih centimetrov. Dvovaljnik zmore 71 konjev in je dovolj poskočen, da se vam med vijuganjem po podeželskih cestah med vožnjo nariše nasmeh na obrazu. Ker ni pretežak (tehta le 213 kilogramov), je zanesljiv in lahkoten tudi med bolj športno vožnjo, predvsem pa vas na celodnevnih vožnjah ne bo utrudil.

FOTO: Suzuki

Želite na resno avanturo – potem je za vas V-Strom 650 XT

Oznaka XT pomeni, da je še nekoliko bolj zmogljiv in prilagojen za teren. Lahko si ga opremite v pravi moto potovalnik za pot okoli sveta. Večino prtljage boste lahko spravili v dva 37-litrska bočna aluminijasta kovčka. Da pa med vožnjo po makdamskih poteh ne bo skrbi s prebitimi gumami ali kakšnimi drugimi nevšečnostmi, pri modelu XT poskrbijo močna kolesa z naperami in zaščita spodnjega dela motorja. Ker ima široko ravno krmilo, boste med vožnjo sedeli udobno, pokončno predvsem pa imeli ves čas dober nadzor. Če mislite, da sta dva stranska kovčka na potovanju premalo, pa si lahko omislite še za zadnji centralni kovček. Za popoln avanturistični izgled in seveda tudi uporabnost, so na voljo še komplet dodatnih luči, višji ali nižji sedež, ogrevane ročice, večje aluminijaste stopalke za noge in originalna tank torba, kamor lahko varno spravite fotoaparat in dokumente.

FOTO: Suzuki

Vse o novem Suzukiju V-Strom 650 lahko najdete na www.suzuki.si, ali pa se odpravite do najbližjega suzukijevega salona.