Brezplačno na Nike konvencijo - 15. dan aerobike

22. 2. 2011 Promocijsko sporočilo

15. dan aerobike se bo 5. in 6. marca 2011 pod vodstvom priznanih inštruktorjev iz celega sveta odvijal v športnem centru Konex v Ljubljani.

Nike konvencija aerobike bo s svojim tradicionalno izjemnim programom letos tako že petnajstič navdušila vse ljubitelje plesa, aerobike, joge in pilatesa. Kar dve naši uporabnici pa si bosta s sodelovanjem v nagradni igri priborili brezplačen vstop na dogodek.

Za kaj gre?

Aerobične konvencije Nike se je lansko leto udeležilo več kot 700 udeležencev. Da tudi letos ne bo dolgčas, bodo poskrbela številna svetovno priznana imena, ki bodo poučevala športne navdušence.

Glavna zvezda konvencije bo zagotovo trener Tony Stone iz ZDA, ki je delal in treniral z mnogimi svetovno znanimi imeni, kot so Britney Spears, Kelis, Beyonce, Justin Timberlake in Michael Jackson. S svojimi fitnes in pilates sposobnostmi se mu bo pridružil Italijan Max Costa, ki trenutno na Siciliji poučuje v prvem pilates studiu na južnem delu Italije. Per Markussen, eden izmed najbolj uveljavljenih inštruktorjev na Švedskem, bo udeležencem zaupal skrivnosti ustvarjalnih in inovativnih koreografij. Nikkie Riozzi iz Anglije bo na konvenciji delila svoj širok spekter znanja od hiphopa do borilnih veščin, Natalia Kolesnikova pa bo dodala svojih 10 let izkušenj, ki jih je pridobila kot fitnes trenerka v Rusiji. Še nekaterim drugim tujim inštruktorjem pa se bodo pridružili tudi najboljši slovenski trenerji in plesalci, med njimi tudi letos ne bosta manjkala učiteljica joge Nataša Zajc in plesalec Dario Šegovič. Peter Dragovič bo na svoji predstavitvi združil elemente plesa in aerobike, Marko Geršak pa bo v svojem programu prepletal pilates in jogo. Zanimivo bo tudi na uri prve učiteljice Zumba vadbe v Sloveniji, Azre Devedžić.

Vsak udeleženec aerobične konvencije bo prejel Nike majico in vstopnico za sobotno Nike zabavo v Svetovni kavarni Sputnik, kjer bodo od 21. ure naprej za zabavo poskrbeli pevka Alya, plesalke Stars in DJ Maj. Manjkala ne bo niti modna revija oblačil Nike.

Udeleženci konvencije bodo poleg majice in vstopnice za zabavo prejeli tudi licenčne točke, ki jih podeljujeta Gimnastična zveza Slovenije (GZS) in Fitnes zveza Slovenije (FZS). Kolekcijo oblačil, ki bo predstavljena na modni reviji 5. marca, boste po promocijskih cenah lahko kupili tudi na delavnicah.

Za več informacij o inštruktorjih in programu ter za prijavo na Nike aerobično konvencijo obiščite spletno stran www.nikewomen.si ali pišite na e-mail naslov info@nikewomen.si.

Nagrajenki nagradnega izziva

Naslednji dve naši uporabnici pa sta si s sodelovanjem v nagradni igri priborili brezplačen vstop na dogodek:

  • Rebeka Pevec iz Slovenskih Konjic
  • Belec Katja iz Ljubljane

Čestitamo!