Čarobni dan v Kranjski Gori

Čarobni dan v Kranjski Gori (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 1. 2018 Promocijsko sporočilo

Prihajajoči vikend bo za športne navdušence več kot primeren, saj se v nedeljo v Kranjski Gori obeta vsem znani Čarobni dan, na katerem bo zopet poskrbljeno za družinsko zabavo na snegu, poleg tega pa bo spremljevalni program poskrbel tudi za vaše brbončice in ušesa.

Glasbeno čarovnijo bodo na odru Čarobnega dne 28. januarja od devete ure zjutraj namreč pričarali mladi pevski talenti Glasbenega studia Osminka, skupaj z gostjama Ajo Koblar Tutič in Ulo Ložar. Slednje se morda spomnite, danes je sicer že prava mlada dama, vendar nas je pred štirimi leti kot prva slovenska predstavnica zastopala na Mladinski pesmi Evrovizije, kjer je zasedla 12. mesto. Morda bo zapela tudi takratno uspešnico Nisi sam, s katero je navdušila komisijo.

Enodnevni dogodek, ki združuje zabavo, šport, dobrodelnost in spoznavanje Slovenije, je namenjen celotni družini, da aktivno in koristno preživijo prosti čas v naravi, ob raznolikih športnih, spretnostnih, ustvarjalnih in ostalih animacijskih delavnicah, temu prilagojena pa je tudi cena smučanja.

»Smučarajanje« za celo družino - za ceno ene odrasle smučarske vozovnice

Na ta poseben zimski dan bo lahko cela družina smučala za ceno ene odrasle smučarske vozovnice (potrebno je izpolniti in natisniti kupon, ki ga najdete na spletni strani Čarobnega dne), pripravljajo pa tudi 2-urni tečaj smučanja ali deskanja po čarobni ceni 10 evrov na otroka (ob 10. in 12. uri; potrebna je predhodna spletna prijava in plačilo kotizacije).

V primeru, da smučarske opreme nimate, si le-to lahko izposodite s 50% čarobnim popustom. Za več informacij o Čarobnem dnevu, o kuponu ugodnosti in programu obiščite www.carobnidan.si ali Facebook stran Čarobni dan.

Za več informacij o Čarobnem dnevu, o kuponu ugodnosti in programu obiščite www.carobnidan.si

*V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na naslednji vikend.