Dejan Zavec v ring in na splet

3. 3. 2009

Slovenski profesionalni boksar Dejan Zavec, ki je včeraj »odprl« uradno spletno stran, se bo konec marca v Berlinu pomeril s Poljakom Slawomirjem Ziemlewiczem.

Dejan se je tudi v zadnjem dvoboju pomeril s Poljakom, in sicer lanskega novembra proti Rafalu Jackiewiczu v borbi za naslov evropskega prvaka po verziji EBU (po neenotni sodniški odločitvi je zmagal Jackiewicz).

Tokrat (28. t. m. ) mu bo v berlinski dvorani Schonefeld nasproti stal Jackiewiczow rojak, 30-letni Slawomir Ziemlewicz z vzdevkom »Dziki«, ki ima za seboj 23 dvobojev, v katerih je 18-krat zmagal (trikrat s KO), trikrat izgubil, dva dvoboja pa končal z neodločenim izidom (leta 2004 tudi proti Jackiewiczu).

Dvoboj ne bo štel za nobenega od naslovov, omeniti pa velja, da si bo berlinski obračun bržkone mogoče ogledati tudi po televiziji, saj se za prenos dogodka v živo ali v posnetku dogovarja slovenska nacionalna televizija.

V povezavi s slovenskim boksarskim asom velja še dodati, da ima odslej tudi uradno spletno stran. Spletno stran www. dejanzavec.com v slovenski in angleški različici sestavljajo različna vsebinska področja – od tekočih novic, podatkov o dvobojih, osvojenih lovorikah in drugih zanimivosti iz Dejanove poklicne kariere do zanimivosti iz njegovega zasebnega življenja. Prav tako je na uradni spletni strani mogoče najti veliko multimedijskih vsebin.

Spletna stran bo redno ažurirana, ponujala pa bo tudi ekskluzivne vsebine. Pri pripravi spletne strani sta sodelovali agencija S. V. -RSA, Dejanov marketinški partner, ter podjetje Spletnik, ki je poskrbel za tehnično brezhibnost spletnega mesta.

Sočasno z "otvoritvijo" spletne strani, ima Dejan odslej tudi uradno spletno mesto na Facebooku, najbolj razširjenemu spletnemu socialnemu omrežju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri