Smučarska tekačica Eva Urevc je velika ljubiteljica živali

Smučarska tekačica Eva Urevc je velika ljubiteljica živali (foto: Instagram Eva Urevc) Instagram Eva Urevc
23. 3. 2021

Eva Urevc, ki je na letošnjem svetovnem prvenstvu v Obersdorfu skupaj z Anamarijo Lampič Sloveniji v ekipni temi pritekla bronasto medaljo, je zelo zanimiva mlada ženska z Gorij na Gorenjskem.

Eva je na pot smučarskega teka stopila pri devetih letih in bila nekaj časa biatlonka pa tudi veslačica, od koder tudi njene občudovanja vredne mišice na rokah, vmes pa je sodelovala še na atletskih tekmovanjih.

V enem od intervjujev se je Eva spominjala svojih atletskih dni in metanja žogice, no na koncu pa je prevladala ljubezen do snega in teka. Po koncu sezone si je Eva vzela nekaj časa za počitek, pa tudi za še eno svojo veliko ljubezen - živali. Tako je Eva objavila dve zanimivi fotografiji - eno s psom Kanom in drugo s konjem Malakom.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Urevc (@e_urevc)

Seveda se bo velika športnica kmalu začela resno pripravljati na novo sezono, v kateri pa si predvsem želi še posamične zmage v sprintu. Vrnitev po poškodbi križnih vezi je bila fantastična, zdaj pa je čas, da se simpatična Eva zavihti še na najvišja mesta smučarskih tekov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Urevc (@e_urevc)