Goran Dragić v finalu najmočnejše košarkarske lige na svetu NBA! 11 let čakal na ta trenutek

Goran Dragić v finalu najmočnejše košarkarske lige na svetu NBA! 11 let čakal na ta trenutek (foto: Miami Heat Twitter) Miami Heat Twitter
28. 9. 2020

Slovenski kapetan, ki je slovensko košarkarsko reprezentanco leta 2017 popeljal na vrh Evrope, zdaj doživlja enega svojih največjih trenutkov v najmočnejši ligi na svetu - NBA. Z ekipo Miami Heat so namreč postali konferenčni zmagovalci in se uvrstili v veliki finale.

»Trdo delo se obrestuje,« je na svojem Twitter profilu zapisal zadovoljni Dragić s konferenčnim pokalom v naročju. Miami se bo v finalu pomeril z L.A. Lakersi, katerim kraljuje sam veliki LeBron James.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning world 😤

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon) on

»Trdo delo se obrestuje,« je na svojem Twitter profilu zapisal zadovoljni Dragić s konferenčnim pokalom v naročju. Miami se bo v finalu pomeril z L.A. Lakersi, katerim kraljuje sam veliki LeBron James. "Občutek je neverjeten. Srečen sem, enajst let sem čakal na ta trenutek. V zadnjih letih je bilo veliko vzponov in padcev, zato sem še toliko bolj srečen, da sem v tem položaju," je Goran Dragić za STA opisal razpoloženje po veliki zmagi: "Ko igraš za svojo državo, je zelo oseben občutek. A tudi sedanja sezona je bila nekaj posebnega. Nismo še končali, pred nami je še finale, a to je največji trenutek v moji karieri." Dragić se bo tako kot četrti Slovenec boril za šampionski prstan, katerega so si pred njim nadeli Rašo Nesterović, Beno Udrih, in Saša Vujačić. Kot prvak vzhodne konference se bo zdaj Miami z Jamesom in druščino prvič srečal na parketu že v noči na četrtek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NBA FINALS!!!!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻4 moreee!!! Let’s GO HEAT NATION!🔥🔥🔥🔥🔥🔥

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon) on