Nagradno: Za gorske kolesarke

3. 6. 2008

MTB studio pripravlja gorsko kolesarsko delavnico, ki je namenjena začetnicam in izkušenim gorskim kolesarkam.

Na svoj račun bodo prišle vse udeleženke, ki želijo napredovati pri tehniki vožnje in z več znanja postati še bolj suverene pri premagovanju ovir, tudi mehanskih okvar na kolesu!

Zbirno mesto: 7. junija ob 10. uri na parkirišču pred tovarno Lama med Dekani in Bertoki.

Pogoji za udeležbo:

starost nad 18 let in obvezna oprema – čelada in gorsko kolo, ki ga je mogoče najeti ob predhodni rezervaciji.

Za udeležbo predznanje ni potrebno, saj boste spoznavali osnovne elemente kolesarjenja in jih postopoma nadgrajevali. Na delavnici se boste naučili, kako pravilno nastaviti kolo, svetovali vam bodo glede opreme in nakupa gorskega kolesa.

Poleg samopomoči v primeru tipičnih okvar na kolesu pa boste osvojili tudi osnove tehnike vožnje: ravnotežje, zaviranje, prestavljanje, speljevanje v klanec in spust. Potem pa vas čaka prijeten izlet, na katerem boste lahko preverili svoje znanje na 'pravem' terenu. Več informacij o delavnici poiščite na spletni strani www. mtbstudio.si.

Aktivna podarja

Petim uporabnicam naših spletnih vsebin bomo podarili kotizacije za Trailheidi - girly MTB delavnico, ki bo potekala v soboto, 7. junija.

Če se želite potegovati za nagrado, pošljite svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na aktivna@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri