Samo še danes zgodnje prijave na gorsko-kolesarski maraton MTB Slavnik

Samo še danes zgodnje prijave na gorsko-kolesarski maraton MTB Slavnik (foto: Rafael Volčina) Rafael Volčina
25. 4. 2019 Promocijsko sporočilo

5. maja se bo v Hrpeljah odvil 3. gorsko-kolesarski maraton MTB Slavnik. Letos pripravljajo posebno traso tudi za družine in otroke. Vabljeni na razgibana pobočja Slavnika.

Udeleženci MTB Slavnik se bodo pomerili na treh tekmovalnih trasah - 29 km, 50km in 81 km - letošnja novost pa je 7-kilometrska trasa Lisička, ki je namenjena predvsem družinam, otrokom in vsem ostalim, manj pripravljenim udeležencem.

Z najkrajšo traso organizatorji širijo eno od temeljnih poslanstev dogodka - približujejo gorsko kolesarjenje širši javnosti, z brezplačnim poligonom in mini MTB tekmovanjem pa navdušujejo za kolesarjenje tudi najmlajše.

Pestro bo tudi za obiskovalce

Za krepitev turističnega potenciala bo v soboto poleg uvodne Pašta fešte udeležencem in obiskovalcem na voljo še brezplačen voden pohod po Naravoslovni zgodovinski učni poti Hrpelje, s čimer se zaokrožuje dogajanje tudi za družine.

Zaradi omejenega števila prijav in nižje prijavnine je smiselna prijava na maraton preko spleta.

Ugodnejša prijava samo še danes, 25. aprila, na spletni strani www.mtbslavnik.si, kjer najdete tudi vse ostale podrobnosti dogodka.

Foto: Jožef Vidmar, Rafael Vočina

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri