Nova Škoda Octavia z zelo domiselnimi dodatki

Nova Škoda Octavia z zelo domiselnimi dodatki (foto: Promo) Promo
25. 3. 2017 Promocijsko sporočilo

V Sloveniji je Škoda Octavia tradicionalno priljubljena med vozniki in voznicami. Aktivni ljudje predvsem cenijo njeno prostornost. Ponuja tudi veliko drugih domiselnih rešitev, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Z novo generacijo s katero vstopa že v tretje desetletje je njena oblika postala še bolj prepoznavna in ekspresivna. Za elegantno limuzino in karavan, torej bolj družinsko naravnano Octavio Combi, je na voljo kar devet najsodobnejših motorjev iz Volkswagnovega koncerna, ki slovijo po nizki porabi goriva in cenovno ugodnih stroških vzdrževanja.

Škoda Octavia

Zdaj je eden izmed njih tudi različica CNG za pogon na zemeljski plin, kar še dodatno poceni vožnjo. Za pravi užitek v vožnji in zanesljiv oprijem je zdaj motor TDI z močjo 150 'konjev' na voljo tudi s štirikolesnim pogonom in najnovejšim 7-stopenjskim samodejnem menjalnikom DSG. Poleg najnovejše generacije asistenčnih in infotaiment sistemov zagotavlja še bolj udobno in varno vožnjo.

Škoda Octavia

Prenovljena kompaktna modela dopolnjujejo dodatne domiselne oz. 'Simply Clever' rešitve. Med sprednjima sedežema na primer najdete novo držalo za pijačo s posebnim dnom, ki omogoča enoročno odpiranje plastenk in vam ni treba spuščati volana.

Škoda Octavia

V najboljših paketih opreme lahko brezžično polnite pametni telefon, najdete pa celo dežnik pod sedežem, ki je tako vedno pri roki, ko ga potrebujete. Poleg tega so na voljo še volan z ogrevanim volanskim obročem, dva USB-priključka v zadnjem delu potniške kabine za polnjenje telefonov. V prtljažniku Octavie Combi pa je celo vpeta snemljiva žepna LED-svetilka z baterijo, ki se polni med vožnjo.