Olimpijka Sara Isaković postala mamica: na svet je prijokal Max!

Olimpijka Sara Isaković postala mamica: na svet je prijokal Max! (foto: Instagram) Instagram
28. 2. 2021

Že med gledanjem odprtega prvenstva Avstralije v tenisu je Sara simpatično odštevala dni do velikega dogodka, no 17. februarja pa je na svojem Instagramu objavila veselo novico, da sta s partnerjem Gregom Piškurjem postala starša.

Kot je 32 - letna Sara sporočila prijateljem, je bil Max ob porodu težak 3,8 kilograma in velik 55 centimetrov, veselo novico pa je presrečna mamica sporočila tudi svojim sledilcem na družbenih omrežjih, kjer je delila prvo sinovo fotografijo. Med drugim je še zapisala, da ni imela časa, da bi prej delila veselo novico, ker se je na novo zaljubila tako v svojega partnerja kot v svojega sinčka Maxa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Isakovic (@sara3ice)

Po končani karieri vrhunske športnice je svoje poslanstvo našla v raziskovanju delovanja možganov pri ameriških marincih, pripadnikih posebnih enot ameriške vojske in olimpijskih športnikih. Dela na področju psihologije optimalnega nastopanja. Po končani diplomi na univerzi Berkeley in magisteriju v San Diegu se je Radovljičanka začela ukvarjati z mladimi športniki, ekstremnimi športniki, piloti, glasbeniki in poslovneži ter jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih položajih.

Preberite še: Spoznajte Niko Križnar, smučarsko skakalko