Salomon smučarski testi - preizkusite zimske novosti

29. 11. 2016 Promocijsko sporočilo

Prijavite se, testirajte in si pridobite 20 % za smučarsko vozovnico!

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

PRIJAVI SE NA TEST SMUČI

Da bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne BREZPLAČNE smučarske teste po celi SLOVENIJI in nekaj tudi v TUJINI, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu, pri izbiri najbolj primernega para pa vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci. Poleg vsega, si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20 % popust* za smučarsko vozovnico.

Povsem nova produkta, ki bosta navduševala letošnjo zimo, sta smuči X-RACE SW in X-RACE SC, ki pristaneta samo na popolnost! Vrhunska produkta iz Salomonovega tekmovalnega razvojnega oddelka, bosta navdušila najbolj zavzete alpske smučarje, ki uživajo v hitrosti in izpopolnjeni karving tehniki. X-RACE SW in X-RACE SC – Uživajte v svobodi, ki jo daje hitrost!      X-RACE SW       X-RACE SCNova je tudi linija smuči X-MAX, ki postavlja nove standarde za navdušene smučarje na urejenih smučiščih. Smuči X-MAX bodo najboljše rekreativce popeljale na pisto z vetrom v laseh, hkrati pa bodo zaradi novih tehnologij odpustile tudi marsikatero napako. SALOMON X-MAX – uživajte lahkoto in igrivost s smučmi čez cel dan!  X-MAX X12 TIVsestranske ženske smuči

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženskih smuči. Končni cilj je razvoj smuči tako za tiste, ki novo tehniko karving smučanja šele osvajajo, kot tudi za vrhunske rekreativne smučarke.      GEMMAUživajte na snegu cel dan, občutite mehkobo enostavnih zavojev po belih strminah, hkrati pa izgledajte čudovito! Skupni imenovalec serije ženskih smuči je izjemna stabilnost, enostavna vodljivost v zavojih, nizka teža ter občutek varnosti vsak trenutek, ne glede na snežne razmere!

To so le nekatere od novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še mnogo, zdaj lahko preizkusite na vašem najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme ter z dodatnimi nasveti olajšala izbor!SALOMON SMUČARSKI TESTI:

nedelja 11. december Krvavec
ski opening* 16. do 18. december Kronplatz
ski opening* 16. do 18. december Matrei
sobota 7. januar 2017 Rogla
nedelja 8. januar 2017 Kranjska gora
nedelja 15. januar 2017 Krvavec
sobota 28. januar 2017 Cerkno
sobota 18. februar 2017 Cerkno
nedelja 19. februar 2017 Kranjska Gora

* ni popusta na karte

PRIJAVI SE NA TEST SMUČI