Elan Delight – za vse ženske ljubiteljice smučanja

18. 2. 2013 Promocijsko sporočilo

Elan Delight so najlažje smučke na svetu in prava radost za vse ženske ljubiteljice smučanja.

»V Elanu smo vedno verjeli v nekompromisne inovacije in prišel je čas da končno zavzamemo popolnoma novo perspektivo do ženske kolekcije smuči. Med razvijanjem nove kolekcije, nismo samo iskali poti, kako narediti obstoječe smuči boljše, ampak smo se dotaknili osnovnega vprašanja – kako približati smučanje ženski populaciji in jim enostavno razložiti tehnologije, ki prinašajo boljše smučanje. Rešitev se je združila v enostavni formuli: Easyskiing + Lightweight = Lightskiing« pravi Luka Grilc, direktor blagovne znamke in produktov pri Elanu.

Osredotočeni na ključne prednosti posameznih skupin smučark, je Elan posebej razvil specifične tehnologije, ki naredijo smučanje lažje. Vsaka smučarka sedaj lahko izbere svoje smuči glede na svoj zavoj. Ta je lahko agresiven, dinamičen ali osnovni – za vsako se najde ustrezen par.

Smuči Elan Delight 2013/14

Melanja Šober, produktni vodja pri Elanu pravi: »Delight je smučka ,ki je enostavno odlična za smučanje. Zavoji postanejo lahkotni v vseh snežnih razmerah. Ob smučanju po strmejših in trših pobočjih smučka zagotavlja potrebno stabilnost in podporo, ki jo priskrbi Waveflex tehnologija in lesena sredica preko celotne dolžine. S smučko Delight smučanje postane neverjetno; dinamično a hkrati lahkotno.«

Najlažja smučka na svetu

Najnovejša Elan inovacija, najlažja smučka na svetu, Elan Delight je tako dobila tudi prestižno nagrado 2013 ISPO Award Winner v kategoriji smuči za urejene terene.

Svetovna premiera in s tem prva predstavitev najlažje smučke, ki je bila posebno razvita za ženske smučarke se je zgodila na sejmu ISPO v  Muenchnu od 3. do 6. februarja, ki je največji športni sejem na svetu.

Elan Delight je prava izbira za  2013/14 zimsko sezono.

www.elan.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri