Elanova ustvarjalnica: »Oblikuj svojo smučko«

15. 11. 2012 Promocijsko sporočilo

Ustvarite obliko smuči po čisto svojih željah in se potegujete za čudovite nagrade!

Elan Ustvarjalnica predstavlja tisto najboljše, kar vam lahko ponudi blagovna znamka s katero so odraščale generacije. Je prostor za ustvarjanje, sanjarjenje in igrivo razmišljanje.

Spodbujajmo otroško ustvarjalnost

V Elan ustvarjalnici si lahko vsi, ki poznajo skrivnosti najboljših smuči, ustvarijo obliko smuči po svojih željah.

Predvsem pa spodbujamo otroško ustvarjalnost. V škatlicah z ilustracijamo bo lahko vsakdo našel kakšnega zanimivega junaka ali obliko, ki bo krasila smučke.

Smuči lahko aktivno soustvarjate med 12. novembrom in 4. decembrom 2012 na spletni strani www.elan-ustvarjalnica.si.

Posebna aplikacija otrokom omogoča izbiro ozadja in ilustracij, ki jih želijo vključiti v svoj smučarski motiv, ter ogled končnega izdelka v 3D obliki. Vsak otrok lahko ustvari toliko smuči, kolikor želi, obiskovalci spletne strani pa bodo lahko glasovali za tiste, ki jim bodo najbolj všeč.

Vse skupaj pa je seveda tudi tekmovalne narave.

Kot se za tekmovanje spodobi bo vsak sodelujoči lahko zbral tudi številne glasove za svoj izdelek in se tako uvrstil v boj za čudovite nagrade.

Ne pozabite - glavna nagrada bo pripadla šoli, ki bo zbrala največ skupinskih glasov, zato so pomembni glasovi tistih najbolj glasnih, odločili pa bodo morda prav glasovi tistih nekoliko bolj tihih, a prav tako ustvarjalnih.

Elan ustvarjalnica je čisto resno mesto

Smuči, ki jih boste ustvarili lahko tudi kupite. To bo čudovito božično darilo. Še posebej všeč bo tistim, ki se morebiti letos prvič odpravljajo na sneg.

Pri nakupu ne pozabite izbrati primerne dolžine smuči, saj je za vsakega smučarja pomembno s kakšnimi smučmi se poda na sneg.

Elanova ustvarjalnica

Več na Elan ustvarjalica.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri