Nekdanji smučar Bode Miller pričakuje že osmega otroka! Bo deček ali deklica?

Nekdanji smučar Bode Miller pričakuje že osmega otroka! Bo deček ali deklica? (foto: Instagram Morgan Beck) Instagram Morgan Beck
25. 5. 2021

Nekdanji alpski smučar Bode Miller (43 let) in njegova žena Morgan Beck (34 let) pričakujeta šestega skupnega otroka. Za smučarja bo to že osmi otrok. In kot sta oznanila na Instagramu, bo tokrat na svet prijokala deklica. Mamica je presrečna.

 Zakonca Miller, ki sta se poročila leta 2012, sta že starša šestletnemu Nashu, dve leti staremu Eastonu in 18-mesečnima dvojčkoma z imenoma Asher in Aksel. Par je imel tudi hčerko Emeline, ki pa je junija leta 2018, pri 19 mesecih, tragično utonila. Bode je tudi oče 13-letni Dace in pet let mlajšemu sinu Natu, ki sta plod prejšnjih dveh razmerij, ko je bil še divji smučar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Miller - The Simple Mom (@morganebeck)

"Ves čas sva vedela, da lahko dava še več ljubezni," je na Instagramu zapisala Morgan in dodala, da otroci potrebujejo veliko pozornosti in ljubezni, sama pa jim to lahko zagotovita. "Zdi pa se nama, da bo to za naju zadnji otrok," je še priznala in pojasnila, da bodo tako vsi njuni otroci še vedno dobili ogromno pozornosti in ljubezni. "Končno sva pri najini zadnji nosečnosti," je zapisal nekdanji olimpijec.

Preberite še: Fatalke, ki se jim moški ne morejo in ne željo upreti