Nova serija smuči Atomic Cloud: Ko se združita kakovost in stil

Nova serija smuči Atomic Cloud: Ko se združita kakovost in stil (foto: Atomic) Atomic
26. 12. 2017

Serija Cloud je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. V sezoni 2017⁄2018 smo serijo obogatili z revolucionarno tehnologijo svetovnega pokala, Servotec. Marlies Reich (Schild) nove smuči opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

AtomicCLOUD 12: VRHUNSKE SMUČI V SERIJI CLOUD S TEHNOLOGIJO SERVOTEC

Cloud 12 so vrhunske smuči in predstavljajo najnovejši dodatek k seriji Cloud. Ohranjajo lahkotnost smučanja ter stil vseh Cloud smuči in so opremljene s tehnologijo Servotec, ki zagotavlja brezkompromisno smučanje odličnim rekreativnim smučarkam. Nove smuči  Cloud 12 odlično dopolnjujejo serijo Cloud, ki jo sedaj sestavlja pet modelov, vključno z izjemno popularnimi smučmi Cloud 9.

CLOUD 9: ENE IZMED NAJBOLJ PRODAJANIH ŽENSKIH SMUČI NA SVETU!

Smuči CLOUD 9 so odlična izbira za vse dobre rekreativne smučarke, ki od smuči pričakujejo izjemen oprijem, odzivnost, hkrati pa želijo lahkotno smučanje tekom celega dne. V letošnji sezoni smo smučem dodalitehnologijo Servotec Light, ki omogoča večjo stabilnost ter lažje prehajanje med zavoji. Smuči CLOUD 9 odlično dopolnjuje eleganten izgled.

Marlies Raich: O Seriji Cloud

Smuči CLOUD 12 so narejene za smučarke, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, združenega z izjemno natančnostjo in lahkotnostjo. Kot bivša tekmovalka, zmogljivost smuči vedno postavljam na prvo mesto - zato sem navdušena nad novimi smučmi CLOUD 12, saj združujejo zmogljivost tekmovalnih smuči, v lahkotnejši različici.

SERIJA SMUČI ATOMIC CLOUD – Vrhunska izvedba, lahkotnost in vodljivost smuči, združeni v popoln dizajn!

Več informacij na: atomic.com