Petrol in Športna loterija v podporo mladim smučarjem s srečkami

Petrol in Športna loterija v podporo mladim smučarjem s srečkami (foto: Petrol srečka (promocijsko gradivo)) Petrol srečka (promocijsko gradivo)
3. 12. 2019 Promocijsko sporočilo

Petrol in Športna loterija v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in raperjem Emkejem začenjata vseslovensko akcijo, kjer gre izkupiček od prodanih srečk v razvoj mladih smučarjev.

Letošnja smučarska sezona, ki jo vsi že navdušeno spremljamo, dobiva dodatno popestritev z akcijo Kupi srečko, furaj srečo. Petrol je združil moči s Športno loterijo in v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije so ustvarili srečke, ki vam prinašajo bogate dobitke, hkrati pa z nakupom prispevate v razvoj mladih smučarskih upov.

Vsaka srečka je lahko dobitna. Kupite jo lahko na katerikoli izmed Petrolovih prodajaln in na spletni strani Športne loterije.

Srečke lahko po ceni 2 € od decembra kupite na Petrolovih prodajalnah po vsej Sloveniji in na spletni strani Športne loterije (www.e-stave.com/srecke). Tudi nedobitne srečke so lahko dobitne – vključite se v žreb za privlačne smučarske dobitke! Enemu srečnežu bo srečka prinesla kar 10.000 €, lahko pa gre vaša srečka v žreb za raznorazne blagovne dobitke. Akciji se je pridružil tudi štajerski raper Emkej, ki bo celotno sezono ustvarjal smučarske rime.

Smučanje in glasba 

Smučanje in glasba gresta v Sloveniji z roko v roki. Le kdo se ne spomni himne jugoslovanske smučarske reprezentance Smučajmo vsi ali pa rockerske Bele simfonije zasedbe Lačni Franc. Ne smemo pozabiti na prvi rap hit Včasih smučam hit, včasih pa počas, ki ga je slovenski sceni predstavil nihče drug kot Jure Košir s svojo ekipo Košir Rap Team. Niti Tina Maze ni kariere zaključila, ne da bi javnosti predstavila lastno pesem, kjer smo našo smučarsko ikono videli v povsem drugačni luči. 

Smučar Žan Kranjec in raper Emkej v podporo projekta Kupi srečko, furaj srečo.

Petrol, Športna Loterija in Smučarska zveza Slovenije so želeli, da smučarska kultura še vedno glasno odmeva med Slovenci.  Zato so k sodelovanju povabili mladim dobro znanega raperja Emkeja – Mariborčana, ki s svojimi besedili širi pozitivo in »skuliranost«. Emkej je tako postal obraz dobrodelne akcijev podporo mladim smučarjem.

Ne samo, da je Emkej že posnel kratek rap z našimi najboljšimi smučarji, spremljali ga bomo lahko na Petrolovem Instagram profilu @petrol.si, kjer bo skozi rime komentiral smučarsko sezono. Aktivnosti akcije bo mogoče spremljati tudi na spletni strani https://www.zmagovalni-servis.si/furaj-sreco.

Akcija bo zaključena 1. marca 2020, žrebanje blagovnih dobitkov pa bo izvedeno 2. marca 2020. In glavni blagovni dobitek? 6 srečnežev bo lahko s svojim prijateljem glasno navijalo na finalni tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju.