Prave vezi za pravi užitek

Prave vezi za pravi užitek (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
14. 11. 2012

Kdor želi uživati v popolnoma vsem, kar ponuja smučanje po celcu, lahko po novem poleg ustreznih smuči izbere tudi prave vezi.

Za pravi užitek

Atomicove smučarske vezi Tracker se zaradi svoje zasnove – so ne le nižje, ampak tudi širše od konvencionalnih – zlasti dobro ujemajo s širšimi smučmi. Na tak način omogočajo lažje in natančnejše prehajanje na robnike in spust naredijo še bolj prijazen.

V Atomicu pravijo, da so združili dobre lastnosti vezi za prosto smučanje in turnih vezi, saj so dodali pose­bno stikalo Hike & Ride, zaradi katerega smuči ni treba ni treba več odpenjati, da bi prestavljali med funkcijo za pohod in spust.

Ta prednost se še zlasti izkaže na neravnem terenu, kjer boste cenili, da je že preprost pritisk s smučarskim čev­ljem dovolj, da varno sklopimo vezi z osnovno ploščo.

Smučarske vezi Atomic

Kot se spodobi, je Atomic ob tem predstavil tudi idealno kombinacijo za prosto smučanje, v katerega je vključil smučarske čevlje Tracker 130 in smuči Atlas, ki zaradi svoje širine zelo dobro plovejo po celem snegu, obenem pa omogočajo tudi optimalen oprijem na trdem snegu.