S Cosmo ski openingom v Schladming

22. 9. 2013

Letošnji Cosmo ski opening obljublja tri dni nepozabne smučarije na več kot 115 kilometrih schladmingskih prog po posebno ugodnih cenah in obilo zabavnih spremljevalnih aktivnosti.

Kdaj?

  • 11. december - 15. december (že za 209 eurov na osebo)

P.S. 209 € – za apartmaje Ferienalm (3 zvezdice), 219 € – apartmaji Schladming v centru mesta (3 zvezdice), 229 € – Apartmaji Depandance 1, Depandance 2, Villa Florl v centru mesta, 259 € – apartmaji Schladming v centru mesta (4 in 5 zvezdic)

Kam?

  • Na 7. Cosmo ski opening v Schladming.

3 = 4 dni

Letos vabijo na smučanje že v sredo! Tako boste smučali polne 3 dni (v četrtek, petek in soboto), v nedeljo si lahko kupili poldnevno karto po znižani ceni.

Zakaj?

Na smučariji bosta tudi raper Zlatko in DJ Matej Morn, vredno si bo ogledati test novih smuči in se pustiti podučiti v smučarski šoli UPS s Sandijem Murovcem, odigrale se bodo posebne smučarske tekme in turnir v odbojki v pancerjih. Veliko bo nagradnih izzivov in druženj v največjem ski baru.

Kdo?

Vabljeni so prav vsi: fantje, punce, smučarski prijatelji, velike družbe in večni avanturisti!

Cosmo akcija!

  • Cosmo zapestnica ugodnosti za samo 9 EUR!!!
  • Nižja cena dnevnih kosil na smučišču, brezplačen koktajl na zaključnem žuru, cosmo majica, popust 5 € pri naročnini na revije AML, bon Skifun za 10 € popusta za City Break, 20 € popusta za šolo smučanja UPS na Krvavcu.

Več informacij in prijava na spletnem mestu: www.cosmopolitan.si/skiopening