Smuči za več užitka na progah

18. 11. 2012 Promocijsko sporočilo

Salomonova serija smuči 24 velja za eno najuspešnejših na trgu za smučanje po urejenih progah.

Tudi v letošnji sezoni je serija prenovljena in izboljšana, ponuja več modelov smuči, ki bodo zadovoljile vsakega smučarja, ne glede na smučarsko znanje.

Smuči ponujajo visoko zmogljivost ter popolno kontrolo v zavojih, hkrati omogočajo tudi lahkotno smučanje.

Blažilni sistem Powerline nudi odlično oporo na urejenih progah, na malce bolj razritih pa optimalno kontrolo. Tako je menjava ritma med zavoji lažja, pri tem pa porabimo manj moči.

Serija ponuja več različnih modelov smuči

Med njimi boste zagotovo našli primerne svojemu znanju smučanja:

  • 24 Mustang in 24 X-kart - za odlične smučarje

Mustang je namenjen vsem tistim, ki radi smučate hitreje v daljših lokih po urejenih terenih. X-kart pa bo zadovoljila tiste z krajšimi zavoji, ki agresivno karvajo.

  • 24 Hours (vrhunski smučar) in 24 Daytona (dober smučar)

Modela sta namenjena  vsestranskim smučarjem, ki lahko z eno smučko kombinirajo dolge ter kratke zavoje in pri tem uživajo optimalno oporo ter odlično odzivnost.

  • 24 S-kart ter 24 G-kart

Modela, ki bosta zadovoljila vsestranske smučarje, ki svojo tehniko še izpolnjujejo in so po trdoti prilagojeni srednjemu in osnovnemu znanju smučanja.

  • Salomon 24 Daytona

Smučka, ki je namenjena dobrim rekreativnim smučarjem za uživanje na urejenih smučarskih progah.

Salomon smuči Daytona

Smuči odlikuje raznolik stranski lok, zaradi katerega je menjava med kratkimi in daljšimi zavoji lažja. Za odličen oprijem, varnost in odzivnost skrbi lesena sredica v povezavi z Powerline amortizerjem, ki pri smučki zmanjša vibracije in ji daje popoln stik z snegom. Prava izbira za uživanje na urejenih progah.

Več informacija na salomon.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri