Waaaw! Takšne športnice so dekleta iz oddaje Sanjski moški: kandidatka za miss športa, tekmovalka oddaje Slovenija ima talent, potapljačica ...

Waaaw! Takšne športnice so dekleta iz oddaje Sanjski moški: kandidatka za miss športa, tekmovalka oddaje Slovenija ima talent, potapljačica ... (foto: POP TV (posnetek zaslona - VOYO)) POP TV (posnetek zaslona - VOYO)
29. 11. 2022

Očitno so tekmovalke iz šova Sanjski moški tudi odlične športnice in se ne bojijo prav nobene aktivnosti. 

O dekletih iz oddaje Sanjski moški se zadnje čase precej govori in opazili smo, da jim tudi šport ni tuj. Vsaj nekaterim ne, saj kot boste videli, se ukvarjajo s kar nekaj športi. 

V oddaji sanjski moški smo že večkrat videli, da sta morje in šport Blažu precej blizu. V tej smeri je pripravil kar nekaj zmenkov. Med drugim se je ena od deklet preizkusila v supanju, skupaj so tekmovale v streljanju s puščicami, dve sta na nekakšnem posebnem kolesu kolesarili po reki, imele so boj z blazinami ... Očitno mora njegova izbranka imeti kar nekaj športnih izkušenj, da bo lahko sledila njegovemu tempu. 

Dekleta se niso ustrašila, saj imajo za seboj lepe športne dosežke. 

Nekatere tekmovalke se rade športno udejstvujejo. Ste vedeli, kaj počnejo spodnje 4 kandidatke za sanjskega moškega?

Arijanna Sara Di Palma je pritegnila pozornost sanjskega moškega že takoj na začetku,

ko mu je na enem od uvodnih zmenkov omenila, da je tudi sama navtičarka in je opravila izpit Yachmaster, ki o njej pove, da se želi z navtiko ukvarjati več kot ljubiteljsko. Naredila je tudi izpit iz potapljanja, kar je še ena stvar, ki je Blažu precej všeč, zato sta se takoj ujela. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma 🌹 (@arijannadipalma)

Na njenem Instagram profilu smo opazili, da rada surfa, kolesari, smuča in redno telovadi, kot pa je povedala sama, ji je najbolj pri srcu odbojka, ki jo je trenirala 10 let. Obstaja kakšen šport, ki ga Arijanna še ni preizkusila?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma 🌹 (@arijannadipalma)

Nadaljujmo s kandidatko, ki se je leta 2018 potegovala za naziv Miss športa. Ste uganili, katera je to?

Maja Grintal se je javnosti pokazala kot izjemno čutna ženska, ki je ni sram govoriti o seksu in užitkih. Naredila je vtis tudi v športu. Najljubši šport ji je košarka, saj je tudi trenerka otrok in mladincev, povedala pa je, da ima rada še odbojko, tek in fitnes. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

Večkrat je omenila, da časti svoje telo in je nanj ponosna, kar pomeni, da mu med drugim rada zagotovi nekaj gibanja. Stres ima očitno pod nadzorom, saj si privošči oblike sproščanja z dihanjem, kot lahko vidimo v spodnji objavi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

Skrivnostna Suki (Ana Sučević), ki ni takoj izdala svojega imena Blažu,

se je izkazala že precej dolgo nazaj v oddaji Slovenija ima talent, kjer je plesala - to je tudi njena velika strast: sodobni ples in balet. Obema pripisuje zasluge za svojo lepo postavo, a dobro ve, da jo mora vsak dan vzdrževati, zato jo boste morda srečali v fitnesu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sučevič (@suki_sucevic)

Nasmejana in zgovorna Primorka Tina Blašković pravi, da tako kot sanjski moški obožuje morje in vse, kar je morskega.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Blašković (@tinamammamia)

Zase pravi, da je športni tip človeka in se ne bi bala preizkusiti prav nobene aktivnosti. 8 let orodne gimnastike ji je dalo dobre predispozicije za ostale športe, svojo sprostitev rada poišče še v tenisu, za katerega pravi, da je kot neke vrste meditacija. Za oddajo Sanjski moški je izjavila tudi, da vsak dan trenira s kolebnico, kar pomeni, da je v izjemni kondiciji.