Vabljeni na predstavitev @life novosti

Vabljeni na predstavitev @life novosti (foto: Promocijski material) Promocijski material
24. 10. 2013

Z @life mobilno in spletno aplikacijo ste se lahko prvič srečali pred enim letom. V tem času jo je pričelo uporabljati že skoraj 10.000 ljudi v Sloveniji in po svetu. Kmalu pa bo aplikacija dobila povsem prenovljeno podobo in razširjeno vsebino.

Z uporabo aplikacije @life lahko preprosto nadzorujete vse vidike zdravega življenjskega sloga.

Lahko se redno rekreirate, pripravljate na maraton, zdravo hujšate, merite svoje zdravstveno stanje ali obvladujete stres.

Nova podoba, razširjena vsebina

Aplikacija dobiva prenovljeno podobo in razširjeno vsebino. Spremembe so plod razvoja in vizije za prihodnost, ki so nastale v sodelovanju strokovnjaki iz Slovenije in tujine.

Kot nadgradnja nadziranja in odpravljanja stresa bo javnosti ob tej priložnosti predstavljena tudi @life Corporate, namenjena krepitvi zdravja pri delu. Trenutno poteka testiranje na Mayo kliniki, v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije pa se pričenjajo testiranja v Sloveniji.

Načrti za prihodnost so od zahtevali tudi širitev na področju prostorskih kapacitet. Z rastjo ekipe ustvarjalcev @life in s širitvijo programov je namreč nastala potreba po novih prostorih, v katerih nastaja center za strokovno testiranje in izvajanje programov.

Otvoritev novih prostorov in predstavitev @life novosti 

Bo v torek, 29. oktobra 2013, na sedežu Razvojnega centra informacijsko-komunikacijskih tehnologij Savinja (RC IKTS), na Aškerčevi 4/a, v Žalcu.

Ob 12.30 uri  za vas pripravljajo novinarsko konferenco, na kateri vas bodo z vsemi novostmi seznanili:

  • direktor RC IKTS Žalec Janez Uplaznik;
  • člani strokovne ekipe @life dr. Alojz Ihan, dr. Vojko Strojnik, dr. Matej Tušak in dr. Paul Jiménez
  • ter župan Občine Žalec Janko Kos.

Za tem pa ste vljudno vabljeni, da se pridružite:

  • Otvoritveni slovesnosti, ki bo ob 14. uri in
  • ogledu novih prostorov ob 14.30.
  • Ob 15.30 boste imeli priložnost osebnega testiranja in svetovanja s strani strokovnjakov @life.

Prisrčno vabljeni!

Janez Uplaznik, direktor RC IKTS Žalec

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, v okviru izvajanja 1. razvojne prioritete Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.