Podarjamo iz srca: Kam na počitnice? Poglejte v izletnik Jaz pa pojdem!

Podarjamo iz srca: Kam na počitnice? Poglejte v izletnik Jaz pa pojdem! (foto: Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)) Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)
10. 12. 2021

Se radi potepate? Potem imamo za vas odlično idejo za darilo! 

Če želite podariti nekaj praktičnega, kar bodo vaši bližnji lahko uporabljali celo leto ali pa presenetiti sebe, podarite nove dogodivščine in spomine. In mi vam razkrijemo, kako. 

Ne spreglejte nagradne igre na koncu članka! 

Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)

Žiga Rejc je ustanovitelj znamke Jaz pa pojdem, pod katero je ustvaril prve slovenske interaktivne izletnike. Trenutno so na voljo 3 izletniki: Jaz pa pojdem, Jaz pa pojdem s psom in Jaz pa pojdem z otroki. V knjižici pa vas čaka še mnogo več kot ideje za izlete: 

  • popusti,
  • naloge,
  • prostor za fotografije.

Na koncu se izpolnjen izletnik spremeni v album spominov in lepih trenutkov z vašimi bližnjimi, ki jih lahko vedno podoživite. 

Kako uporabljati izletnik, preverite v videu. 

Kateri izletnik je primeren zame? 

NAGRADNA IGRA

Skupaj z Žigo Rejcem bomo enemu izmed vseh sodelujočih podelili izletnik Jaz pa pojdem in zapestnico Jaz pa pojdem! Lahko obdarite sebe ali osrečite bližnjo osebo. Za sodelovanje v nagradni igri vpišite svoj elektronski naslov in pritisnite gumb POŠLJI.

Spodaj pa preverite, katere 3 izletnike lahko letos podarite svojim bližnjim. 

Nagradna igra je zaključena! Zmagovalka je Maja E. 

Izletnik Jaz pa pojdem

Izletnik Jaz pa pojdem je prvi interaktivni slovenski izletnik. Vsebuje 54 idej za izlete po celotni Sloveniji, izleti pa so razdeljeni po pokrajinah. Izletnik lahko vsak uporabnik soustvarja: vanj kaj dopiše, pobarva, dopolni in nalepi fotografije iz izletov. V izletniku so tudi različne naloge in pa popusti v skupni vrednosti več kot 35€.

Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)

Izletnik Jaz pa pojdem s psom

Izletnik Jaz pa pojdem s psom je namenjen vsem lastnikom kužkov, ki bi radi spoznali Slovenijo. V njem je zbranih 36 idej za psom prijazne izlete po celotni Sloveniji. Izbrani so izleti, kjer so kužki dobrodošli, prav tako pa so v izletniku tudi ideje in popusti (v skupni vrednosti več kot 60€) za nastanitve, kjer lahko bivajo skupaj z njihovimi štirinožnimi prijatelji. V izletniku so prostori za fotografije iz posameznih izletov, tako da uporabniku na koncu izpolnjen izletnik služi kot album spominov na vse pretekle izlete.

Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)

Izletnik Jaz pa pojdem z otroki

Ker se otroci na izletih lahko hitro začnejo dolgočasiti, je v tem izletniku zbranih 40 idej za otrokom zanimive in aktivne izlete. Skozi celoten izletnik otroke vodi kokoška Slavka, ki je njihova vodička. Kokoška Slavka jim v izletniku dodeljuje različne naloge, prav tako pa se v izletniku skriva veliko pobarvank, najde pa se tudi kakšna pesmica in otroška križanka. Med idejami za izlete se skriva rubrika »Igrajmo se«, kjer so zapisane ideje za igre, ki se jih družina lahko igra v avtomobilu ali pa med tem, ko v restavraciji čakajo na kosilo.

Žiga Rejc (Jaz pa pojdem)

V izletniku je prostor tudi za 5 izletov po njihovih željah, tudi v tem pa so vključeni popusti na različna doživetja (v skupni vrednosti več kot 50€). Na koncu izletnika je še rubrika »Spoznajva Slovenijo«, kjer otroci skupaj s kokoško Slavko spoznajo državne simbole. Ker želimo, da imajo tudi starši kar se da malo dela pri pripravi na posamezen izlet, so v izletnik vključene tudi QR kode s točnimi lokacijami za posamezno destinacijo.

Za več izdelkov in idej za darila, prebrskajte spletno trgovino: Jaz pa pojdem