Katarina Čas v podkastu razkrila vse o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem: "Bila sem precej razočarana, želela sem nazaj domov."

24. 5. 2023
Deli
Katarina Čas v podkastu razkrila vse o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem: "Bila sem precej razočarana, želela sem nazaj domov." (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo.

"V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Zagotovo se Katarine Čas spominjate po izjemni vlogi v Scorsesejevi uspešnici Volk z Wall Streeta,

v kateri odigra eno od stranskih vlog, njen soigralec pa je bil nihče drug kot Leonardo DiCaprio. Ker je Pahor velik oboževalec omenjenega filma, je velik del pogovora tekel o omenjeni filmski poslastici.

"Nerada govorim o projektu, preden je posnet. Za primer Volka z Wall Streeta so naši mediji izbrskali informacije, še preden sem sploh letela v New York na snemanje. To je precej neprijetno, da se govori, preden sploh posnameš."

Sami Rahim

Časova Pahorju razkrije, kako je morala za avdicijo doma posneti tri različne prizore in da en mesec ni dobila nobenega odgovora. Ko so jo končno poklicali, je bilo prvo vprašanje, ali ima urejeno delovno vizo.

"Ni preprosto. Martin (Scorsese, op. a.) me je očitno res želel v filmu Volk z Wall Streeta, ker bi lahko katero koli drugo vzel. Ker smo morali zame urediti delovno vizo, vse, da sem iz Slovenije prišla tja. Čeprav samo za stransko vlogo,"  pripoveduje Časova, ki je snemala v New Yorku.

Zakaj je bila razočarana glede prizora in kaj počne sedaj, preverite v podkastu: 

Vabljeni na Metroplay, kjer si lahko ogledate vse epizode Mastercard® podkasta navdiha z Borutom Pahorjem. Naš nekdanji predsednik republike se pogovarja z izjemnimi Slovenkami in Slovenci, ki so na svoji poti ustvarili neprecenljive zgodbe, vredne preučevanja. Je nefiltrirano potovanje skozi njihove izkušnje, o odkrivanju njihovega potenciala, preseganju ustaljenih okvirjev in ustvarjanju izpopolnjenega življenja.

Vsebino omogoča Mastercard®.

Prijavite se na naš novičnik, da ne zamudite naslednje epizode podkasta, ki prihaja kmalu.