Bio namazi vir vitaminov, mineralov in hranil

9. 7. 2013 Promocijsko sporočilo

Znamka Mercator Bio ima novost – sojine namaze za vsak okus.

V ponudbi najdete tri različne okuse

Tisti, ki obožujete zelenjavo, boste navdušeni nad namazom z zelenjavo in zelišči, gurmani se ne boste mogli upreti namazu z bučnimi semeni in piro, ljubitelji mediteranskega okusa se boste stopili ob namazu z baziliko in paradižnikom.

Novi namazi znamke Bio so namenjeni vsem, ki se radi zdravo prehranjujete in pazite kaj vnašate v svoje telo. Še posebej so primerni za vegane.

Ekološko in zdravo

Sojini namazi so izključno ekološkega izvora, kar pomeni, da so surovine pridelane po principih ekološkega kmetijstva, brez uporabe genske tehnologije, fitofarmacevtskih sredstev in umetnih gnojil. Imajo višjo vsebnost mikrohranil, med katere spadajo vitamini, minerali in rastlinske hranilne snovi. Tisti, ki radi telovadite, veste, kako pomembne so beljakovine za obnovo in rast tkiv.

Bio namazi so prehransko zelo bogati, saj vsebujejo veliko kakovostnih beljakovin in so lahko prebavljivo dietno živilo, torej so pravšnji tudi za vroče poletne dni.

Odlični so tudi v kombinaciji s palčkami Pekarne Grosuplje, ki so na voljo v treh vrstah – ovsena je nov okus letošnjega poletja, ajdove in koruzne pa so že stalnica.

Kot okusen obrok doma ali na poti si jih lahko privoščite tudi z ekološkimi, popolnoma rastlinskimi napitki Mercator Bio, ki so na voljo v litrski ali 200 mililitrski embalaži.