Adele izgleda čudovito! Kako je slavna pevka izgubila več kot 45 kilogramov?

Adele izgleda čudovito! Kako je slavna pevka izgubila več kot 45 kilogramov? (foto: Instagram) Instagram
7. 5. 2020

Odlična pevka Adele, ki je zares uspela s svojim glasom in ne stasom, je v letu po ločitvi od Simona Koneckija izgubila menda več kot 45 kilogramov.

Zvezdnica sicer nikoli ni za javnost in medije spregovorila o svojem novem vitkem videzu, a revija People piše, da je Adele začela hujšati julija 2019, najprej niti ne hote ampak bolj zaradi žalosti ob ločitvi, nato pa se je odločila, da je čas da poskrbi za svoje zdravje in telo.

Kako Adele skrbi za svojo vitko postavo?

Povečala je intenzivnost vadbe
profimedia

Adelini znanci so za Us Weekly povedali, da je začela telovaditi trikrat na teden, prej pa se je gibanja zares ogibala. “Adele nikoli ni mara telovaditi, že kot majhna je sovražila šport. No zdaj pa je gibanje postalo del njene dnevne rutine. 60-minutni trening ima razdeljen na kardio del, pilates in vaje za moč. Ugotovila je, da ji tak ritem paše in v njem uživa,” je povedal eden od njenih znancev.

Natančno se je držala diete
profimedia

Januarja so ameriški mediji na veliko pisali, kako se Adele drži stroge diete. Najprej je nehala piti alkohol in sladke pijače, potem je začela jesti nepredelano hrano. A kmalu je bilo očitno, da uživa v svoji novi podobi, saj je začela nositi bolj lahkotna in barvna oblačila.

  • Več o Adelini dieti: Sirtfood dieta


Adele naj bi nato začela jesti po navodilih Sirtfood diete, ki temelji na nizkem vnosu kalorij, saj je zagovornik takega prehranjevanja njen osebni trener Pete Geracimo.
Dieta Sirtfood temelji na knjigi  Aidana Gogginsa, ki trdi, da bi morala naša prehrana temeljiti na tako imenovani super hrani ter vključevati veliko ohrovta, surovega kakava, jagod in kave. Zagovorniki te diete pravijo, da določena živila aktivirajo sirtuine, vrsto beljakovin, ki jih najdemo v rastlinah, ki ščitijo celice pred vnetji, izboljšajo našo presnovo in upočasnijo staranje.

Pomembna sta zdravje in sreča
profimedia

Ljudje in mediji sicer trdijo, da je Adele shujšala le zaradi svoje ločitve, a njeni prijatelji zatrjujejo, da se je pevka odločila, da je čas, da poskrbi za svoje zdravje in telo. Želi si, da bi lahko uživala v igri in norenju s svojim sedemletnim sinom, kateremu seveda želi biti tudi dober zgled.

Pevka, ki je osvojila 15 grammyjev, 18 nagrad billboard, 9 britanskih glasbenih nagrad in zlati globus, je 5. maja praznovala 32. rojstni dan. Ob tej priložnosti je na družbeno omrežje Instagram objavila svojo fotografijo in se vsem zahvalila za lepe želje, dotaknila pa se je tudi koronakrize.

"Hvala za ljubezen. Upam, da ste varni in prisebni v teh norih časih. Rada bi se zahvalila vsem na prvi liniji, ki skrbijo za našo varnost, medtem ko tvegajo svoja življenja. Vi ste naši angeli," je ob tem zapisala, pod objavo pa se je vsul plaz pohval. Številni so navdušeni nad novo podobo britanske pevke, mnogi so prepričani, da nikoli ni bila videti bolje.