Gaja Prestor: Tako je moje popolno nedeljsko jutro

Gaja Prestor: Tako je moje popolno nedeljsko jutro (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
31. 5. 2021 Promocijsko sporočilo

Ljudje imamo radi vzorce in rutine, ena takšnih pa je zagotovo zajtrk. Mnogi med nami, mladi in mladi po srcu, pa imajo tudi svojo Čokolino rutino. Kakšna je vaša?

Da je Čokolino hrana naše mladosti, lahko rečejo predstavniki različnih generacij, saj nas ta okusen in hkrati hranilen obrok spremlja že leta in leta. Zato nas ne preseneča niti, da ga obožujejo tudi številni znani Slovenci.

Verjamemo, da imate tudi vi svojo Čokolino rutino, z njo pa lahko sodelujete v nagradni igri za prekrasne nagrade. 

Za sodelovanje izpolnite spodnji obrazec. Nagradna igra traja do 15. junija 2021, nagradili pa bomo pet sodelujočih, ki bodo prejeli paket Čokočono (Čokolino + šalčka)

Med ljubitelji Čokolina je tudi Gaja Prestor, mlada pevka in vplivnica:

"Čokolino mi ostaja v res lepem spominu že od otroštva. Kot majhna sem ga vedno jedla takrat, ko sta me pazila babica in dedek. Nobeno jutro ni šlo brez toplega čokolina. Vedno sem imela rada bolj gostega in tisto ravno pravo gostoto je znala vedno pripraviti moja babica," je o Čokolinu povedala Gaja.

Rekreativne športnike, pa tudi vse, ki iščejo okusen in praktičen obrok z beljakovinami, bo navdušil novi Čokolino Protein Power. Prehransko uravnotežen izdelek na osnovi riža in ovsa, ki nam prinaša znani, vrhunski okus mladosti.

Čokolino si vsak pripravi na svoj način - nekateri z malce več mleka, drugi z malce več Čokolina, a vedno z veliko nostalgije in ljubezni do tega enostavnega obroka.

"Še vedno pa Čokolino tudi dan danes zelo rada jem! Predvsem kakšno nedeljsko jutro, ko ga pojem kar v postelji. Sigurno je to jed, ki se bo prenašala iz generacije v generacijo," je še dodala talentirana pevka.